Κατηγορίες
Basket

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ Βέροιας για τη διαιτησία και τη φιλοξενία στην Αριδαία

Μια σπουδαία νίκη κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, σημείωσε το Σάββατο 18/2 ο ΑΟΚ Βέροιας.

Η διοίκηση της ομάδας απέστειλε σήμερα έγγραφο τόσο στον Σύνδεσμο Διαιτητών Πιερίας όσο και στους ανθρώπους του ΦΟ Αριδαίας με τις οποίες εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια για την εξαιρετική παρουσία των κ.κ. Ταρενίδη και Ευφραιμίδη αλλά και τις ευχαριστίες προς τη διοίκηση της ομάδας από την Πέλλα, για την άψογη φιλοξενία της αποστολής και των φιλάθλων αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι επιστολές :

1. “Ο σύλλογός μας, με την παρούσα επιστολή, επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήρια για την άριστη διαιτησία από τα μέλη του συνδέσμου σας, κ.κ. ΤΑΡΕΝΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟ και ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ ΣΤΑΥΡΟ στον αγώνα του Σαββάτου 18/2/2017 στην Αριδαία με αντίπαλο τον τοπικό Φ.Ο.Α.

Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την αρωγή των  λόγω μελών σας στο άριστο κλίμα που υπήρξε στην κρίσιμη αυτή αναμέτρηση, τόσο μέσα όσο και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.”

2. “Ο σύλλογός μας, με την παρούσα επιστολή επιθυμεί να εκφράσει τις  θερμές  ευχαριστίες για την άριστη φιλοξενία  που έτυχαν  τα μέλη της αποστολής  του συλλόγου μας (παίκτες, προπονητές, συνοδοί και φίλαθλοι) στον μεταξύ μας αγώνα του Σαββάτου 18/2/2017 στην Αριδαία.

Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την αρωγή των ανθρώπων του συλλόγου σας στο άριστο κλίμα που υπήρξε στην κρίσιμη αυτή αναμέτρηση, τόσο μέσα όσο και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected