Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Λάρισας : “Τρεις “κύριοι” με την περιβολή …διαιτητών!”

Ανακοίνωση – καταγγελία εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας, για τη διαιτησία του σημερινού αγώνα στην Κατερίνη με τον Πιερικό.

Αναλυτικά :

“Την Κυριακή (19/02/17) γίναμε θεατές σε ένα θέατρο του παραλόγου, όπου τρεις “κύριοι” με την περιβολή …διαιτητών καθόρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα μας, στην Κατερίνη με τον Πιερικό (0-0).

Πάγια αρχή του Απόλλωνα Λάρισας είναι να ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και όχι με τη διαιτησία, όμως αυτή η μεθοδευμένη τακτική, μας υποχρεώνει να καταγγείλουμε δημόσια τα όσα συνέβησαν στον εν λόγω αγώνα.

Δεν είναι μόνο τα δυο πεναλτι που δικαιούμασταν αλλά έκανε πως δεν τα είδε ο 31χρονος Δραμινός ρεφερι Κωνσταντίνος Κοτσάνης, αλλά τουλάχιστον σε δέκα φάσεις σφύριξε ανάποδα και τις “καθάρισε” εις βάρος μας (μάρτυρας το video του αγώνα).

Τέτοιες μεθοδεύσεις από “διαιτητές-κομάντος” ακυρώνουν τις προσπάθειες τόσο των αθλητών μας όσο και της διοίκησης, η οποία εδώ και τρία χρόνια προσπαθεί σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας να δημιουργήσει ένα υγιές και αξιόμαχο σύνολο και φιλάθλους με υγιή νοοτροπία.

Μόνο αηδία αποπνέει από την σημερινη διαιτησία του Κοτσάνη από την Δράμα και με αντίπαλο μια ομάδα που “σκύλιασε” να κόψει βαθμούς (άραγε θα το κάνει αυτό και σε άλλα ματς ή θα τους μείνει η …ρετσινιά;).

Ούτε απειλές, ούτε τίποτα.

Μια αηδία κι ένα ΓΙΑΤΙ!!

Γιατί λοιπόν προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία μιας ομάδας που αυτοδίκαια χαρακτηρίζεται από όλους, από ποδοσφαιρική υγεία;;;

Υ.Γ. 1: Να περιμένουμε να ακούσουμε τουλάχιστον μια συγνώμη, να περιμένουμε την τιμωρία του διαιτητή από την έκθεση του παρατηρητή;

Υ.Γ. 2: Άς ελπίσουμε ότι από εδω και στο εξής δεν θα χρειασθει να αναφερθούμε ξανά σε τέτοιου είδους διαιτησίες-λαιμητόμους, αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο στην επόμενη αγωνιστική.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected