Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας Βέροιας το Σαββατοκύριακο (18-19/2)

Τμήματα Υποδομής

Αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένοι αγώνες των τμημάτων υποδομής της Κυριακής που μας πέρασε, καθώς έπειτα από ενημέρωση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ Κουλούρας το γήπεδο της ομάδας ήταν σε κακή κατάσταση λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στην έδρα του Νηρέα Βέροιας. Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 22/2.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Την Τετάρτη 22/2 θα πραγματοποιηθεί η κοπή βασιλόπιτας των τμημάτων υποδομής στο φυσικό μας χώρο, το γήπεδό μας!

Παιδικό Τμήμα

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ: 2-2

Σύνθεση Ακαδημίας: ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ Δ., ΣΕΡΕΜΕΤΑΣ Β., ΑΜΠΡΙΚΙΔΗΣ, ΣΟΥΛΗΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ Αλ., ΣΑΡΚΑ, ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΑΡΤΙΛΙΔΗΣ, ΠΕΡΟΓΛΟΥ, ΛΙΟΛΙΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ.

Σκόρερ Ακαδημίας: 27’ Γρηγοριάδης,32’ Μελιόπουλος

Εικόνα παιχνιδιού: Καταπληκτικό ποδόσφαιρο έπαιξαν οι νεαροί αθλητές (οι περισσότεροι είναι γεννημένοι το 2004) και στα 80’ και κατόρθωσαν να «κοιτάξουν στα μάτια» την καλή ομάδα του Φίλιππου Μελίκης.

Ειδικότερα, στο 40’ οι παίκτες της Ακαδημίας είχαν πολύ καλό ρυθμό , με καλή κυκλοφορία της μπάλας και σαν αποτέλεσμα σκόραραν δύο φορές –στο 27’ και στο 32’-. Στη συνέχεια, η ομάδα της Βέροιας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αναγκάζοντας τους αντιπάλους να ανεβάσουν απόδοση και να πετύχουν την ισοφάριση στο β’ ημίχρονο.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας είχε την τελευταία ευκαιρία να κερδίσει τον αγώνα τη λήξη του, όταν σουτ του Σάρκα μέσα από τη μικρή περιοχή ο Νο 1απέκρουσε με τα πόδια.
Η εμφάνιση των νεαρών παικτών έδειξε πως το μέλλον φαντάζει ευοίωνο.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ: 1-1

Σύνθεση Ακαδημίας: ΣΟΥΡΟΒΙΚΗΣ, Παπουλίδης Κ., ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ Αλ., ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ, Σαντικίδης, (46’ ΚΑΙΛΟΓΛΟΥ), ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, (80΄Σάρκα), Ντινόπουλος, Πρωτογέρης, (75’ Μελιόπουλος), Συμπεθέρης.

Σκόρερ Ακαδημίας:48’ Συμπεθέρης

Εικόνα παιχνιδιού: Ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο ΔΑΚ μεταξύ των δύο ακαδημιών Βέροιας και Μακροχωρίου. Στο 1ο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 30’ με τον δραστήριο Ταγκαλίδη.

Στην επανάληψη ο Παπουλίδης Αλ. ανέλαβε την επιτήρηση του Ταγκαλίδη και τον περιόρισε στο ελάχιστο. Η Ακαδημία Βέροιας τότε επέβαλε το ρυθμό της, ισοφάρισε στο 48’ με κεφαλιά του Συμπεθέρη, ενώ έχασε μοναδικές ευκαιρίες με τον Πρωτογέρη στο 55’, το Συμπεθέρη στο 67’ και τον Τσαλουχίδη στο 86’ να κερδίσει τον αγώνα.

Η προσπάθεια όλων των παικτών της Ακαδημίας ήταν συγκινητική και έτσι θα συνεχίσει ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Επόμενη αγωνιστική: Την επόμενη Κυριακή 26/2 η Ακαδημία αγωνίζεται στα Μονόσπιτα με την τοπική «Ελπίδα».

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected