Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο…από μηχανής Θεός, γλίτωσε την γκέλα της σεζόν! (vid)

Η Μπαρτσελόνα πιστοποίησε την αγωνιστική της κρίση, αφού χρειάστηκε ένα πέναλτι του Μέσι στο 89ο λεπτό για να λυγίσει την αντίσταση της Λεγανές με 2-1.

Πραγματοποιώντας άσχημη εμφάνιση κόντρα στην Λεγανές, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε νίκησε με 2-1, όμως συνέχισε να προβληματίζει λίγες μέρες μετά την βαριά ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League. Οι Blaugrana έφτασαν τις 3 σερί νίκες στην La Liga και πέρασαν πάνω από την Σεβίλλη και στο -1 από την Ρεάλ Μαδρίτης με δύο ματς περισσότερα. Ο Λιονέλ πέτυχε και τα δύο γκολ των Καταλανών.

Ο Λουίς Ενρίκε… αρνιόταν να προχωρήσει σε αλλαγές, οι MSN δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Ιάγο Ερερίν και στο 71′ ήρθε η πανωλεθρία από την ισοφάριση του Ουνάι Λόπεθ. Ο Αντρές Ινιέστα πέρασε στον αγώνα στο 80ό λεπτό για το 400ό παιχνίδι πρωταθλήματος, αντικαθιστώντας -κάτω από αποδοκιμασίες- τον Αντρέ Γκόμες. Ο αγώνας μεταφέρθηκε στην… περιοχή της Λεγκανές και στο 90′ ο Νεϊμάρ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μέσι για το 19ο τέρμα του και τη νίκη “φιλί ζωής” για τους πρωταθλητές

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected