Διάφορα

Συγκλονιστικές στιγμές σε ματς της ΕΠΣ Αχαΐας! Γύρισε η γλώσσα ποδοσφαιριστή και “κρέμασε” ο αστράγαλος σε αντίπαλο!

Το ματς της Β’ Κατηγορίας ανάμεσα στον Ίκαρο Πετρωτού και τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων, διεκόπη μόλις 15 λεπτά μετά την έναρξή του λόγω τριών σοβαρών τραυματισμών

Όπως περιγράφει το patragoal.gr, στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα, Ανδρέα Κότσα, γύρισε η γλώσσα, αφού συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του Ανδρέα Τσαλαμιδά, σε μια ανύποπτη φάση. Με την έγκαιρη επέμβαση της γιατρού του αγώνα, Ιωάννας Τζιμίκου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Ο Τσαλαμιδάς διακομίστηκε κι αυτός στο νοσοκομείο, αφού λίγα λεπτά μετά την σύγκρουση έπεσε στο έδαφος, έχοντας υποστεί διάσειση.

Ο πιο σοκαριστικός όμως ήταν ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του Ικάρου, Παναγιώτη Κουτρόπουλου, του οποίου το πόδι έμοιαζε να κρέμεται χαμηλά στον αστράγαλο, λες και είχε αποκολληθεί. Μιλάμε για ανατριχιαστικό περιστατικό που περιλαμβάνει κάταγμα κι εξάρθρωση αστραγάλου και προήλθε από μαρκάρισμα αντίπαλου παίκτη, σε φάση που δεν προϊδέαζε για τραυματισμό, σύμφωνα με όσα έλεγαν οι άνθρωποι της ομάδας.

Οι παίκτες των δύο ομάδων ζήτησαν να μην συνεχιστεί το παιχνίδι, όπως ήταν λογικό επηρεασμένοι από τους απανωτούς τραυματισμούς, με τους φιλάθλους να παρακολουθούν κι αυτοί σοκαρισμένοι .

Ο διαιτητής Λάμπρος Τζαγκαράκης μετά από επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ, Άγγελο Δανιήλ, διέκοψε το ματς (0-0). Κότσα και Τσαμαλιδάς είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ο νεαρός Κουτρόπουλος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση χθες στο νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα για την αποκατάσταση του τραύματος.

Τα κοινωνικά δίκτυα πλημμύρισαν από μηνύματα στήριξης στον άτυχο ποδοσφαιριστή, με τον Νίκο Κόλια να προβαίνει στο αισιόδοξο μήνυμα της γρήγορης επιστροφής του στα γήπεδα (φωτ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected