Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Δύο σούπερ ημιτελικοί στο Κύπελλο Ημαθίας! Δείτε το pregame του SportsUp για τους αγώνες της Τετάρτης (22/2)

Δύο πολύ σπουδαίους αγώνες ανέδειξε η κληρωτίδα της ΕΠΣ Ημαθίας για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ημαθίας.

Στον Κοπανό, ο τοπικό ΓΑΣ υποδέχεται τον έτερο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, δύο ομάδες που έχουν τη δική τους, αξιόλογη πορεία τη φετινή σεζόν και επιζητούν όσο τίποτα άλλο τη συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό του θεσμού.

Το ίδιο βεβαίως ισχύει και στην Επισκοπή, όπου ο τοπικός Κεραυνός υποδέχεται την ΑΕ Αλεξάνδρειας, ένα ζευγάρι που θα διασταυρώσει και πάλι τα ξίφη του 20 περίπου μέρες μετά την αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, εκεί που οι “πράσινοι” επικράτησαν με το ευρύ 4-0.

Να σημειώσουμε πως από τους τέσσερις φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου Ημαθίας, η ΑΕ Αλεξάνδρειας και ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου έχουν κατακτήσει 6 και μία φορά αντίστοιχα το τρόπαιο, ο Κεραυνός Επισκοπής έχει αγωνιστεί δύο φορές γνωρίζοντας την ήττα από Μακροχώρι και Νίκη Αγκαθιάς αντίστοιχα, ενώ ο ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” αν καταφέρει να προσπεράσει το εμπόδιο του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στον τελικό τη διοργάνωσης.

Ας δούμε τα τελευταία νέα των τεσσάρων “μονομάχων”, 24 ώρες πριν την έναρξη (15.00) των δύο ημιτελικών.

Τo pregame είναι μία προσφορά :Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοροστασία

XATZH

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού

Διαιτητές : Μαλούτας, Γαβράς, Παζαρτζικλής

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 18.48 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2016/2017, 2-1 | 2015/2016, 2-2 | 203/2014, 0-3 | 2012/2013, 1-1

 

ΓΑΣ Κοπανού 10Starbet

Προπονητής : Νίκος Αντωνάς

Πορεία στο Κύπελλο : 1η αγων με ΑΕ Σχοινά (4-1), 2η αγων. χωρίς αγώνα, 3η αγων. με Ποντιακή Νεολαία Αράχου (1-3), Προημ. με Αριστοτέλη Νάουσας (4-0)

Γνωστές απουσίες : Αλέκος Χαραλαμπίδης (αμφίβολος λόγω τραυματισμού), Αλέκος Οικονόμου (τραυματίας)

Σχόλιο : Μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση βρίσκεται η ομάδα του Νίκου Αντωνά, που διεκδικεί αύριο την παρθενική του συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου. Οι “κιτρινόμαυροι”, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την επιστροφή στις επιτυχίες κόντρα στον Αχιλλέα Νάουσας, θέλουν να δώσουν χαρά στους φιλάθλους τους, που περιμένουν με ανυπομονησία τη μεγάλη φετινή διάκριση. Ο έμπειρος τεχνικός θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Αλέκο Χαραλαμπίδη, που συμπληρώνει έναν μήνα εκτός δράσης, λόγω της θλάσης που υπέστη.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Προπονητής : Δημήτρης Χαλκιάς

Πορεία στο Κύπελλο : 1η αγων με Εθνικό Κλειδιού (2-1), 2η αγων. με Νέα Γενεά Νικομήδειας (2-0), 3η αγων. με Ατρόμητο Διαβατού (1-0), Προημ. με Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (3-3, 4-3 πεν)

Γνωστές απουσίες : Νίκος Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Ντατσής, Νίκος Τσαγκεράς (αποθεραπεία)

Σχόλιο : Σε μια έδρα που μόνο φέτος ηττήθηκε στα τελευταία 5 χρόνια, ο ΓΑΣ θέλει να πάρει την πρόκριση για τον τελικό και να διεκδικήσει για δεύτερη φορά τον τίτλο, μετά τη σεζόν 2001/2002, όταν οι “κιτρινομπλέ” επικράτησαν 4-1 του ΓΑΣ Βέροια. Ο Δημήτρης Χαλκιάς ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσηλωμένοι στον στόχο τους και να συνεχίσουν το σερί των επιτυχιών τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο και να επαναλάβουν την εξαιρετική εμφάνιση με την οποία απέκλεισαν τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

 

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Διαιτητές : Καραντώνης, Κωστούλης, Νατσιούρας

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 35.21 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2016/2017, 3-3 | 2015/2016, 2-0 | 2014/2015 (Α2), 1-3

Κεραυνός Επισκοπής

Προπονητής : Γερμανός Σιαφαρίκας

Πορεία στο Κύπελλο : 1η αγων με Αστέρα Αλεξάνδρειας (6-0), 2η αγων. χωρίς αγώνα, 3η αγων. με ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (2-1), Προημ. με ΑΕ Χαρίεσσας (3-0)

Γνωστές απουσίες : Λάζαρος Ορφανίδης (αμφίβολος λόγω τραυματισμού)

Σχόλιο : Ζουν και αναπνέουν για τον αυριανό αγώνα στο στρατόπεδο των “κοκκινόμαυρων”, καθώς μοναδικός στόχος πλέον είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και να διεκδικήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για άνοδο στη Γ Εθνική μέσω της συμμετοχής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. Εκτός της πρόκρισης, στόχος για την ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα και η ρεβάνς για το 4-0 του πρωταθλήματος, το οποίο αποτελεί έξτρα κίνητρο για τους παίκτες ενόψει της αυριανής πρόκλησης.

ΑΕ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Κυριάκος Καρασαββίδης

Πορεία στο Κύπελλο : 1η αγων με Δόξα Νάουσας (4-0), 2η αγων. με ΑΕΠ Βέροιας (5-1), 3η αγων. με Άρη Παλαιοχωρίου (0-1), Προημ. με ΑΣ Πατρίδας (10-0)

Γνωστές απουσίες : Γιώργος Μπουκλάς (τραυματίας)

Σχόλιο : Το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε στο ματς του Σαββάτου για τους “πράσινους”, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ανέβουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ένας από τους φετινούς στόχους είναι σαφέστατα και το Κύπελλο, για το οποίο ο Κυριάκος Καρασαββίδης μίλησε στην προπόνηση της Δευτέρας και προσπάθησε να τονώσει την ψυχολογία των παικτών, ώστε να αγωνιστούν αύριο με πάθος και αγωνιστικότητα για να έρθει η πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ημαθίας (15.00) :

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕ Αλεξάνδρειας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected