Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κι όμως, το σάντουιτς στον πάγκο του φέρνει μπλεξίματα!

Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Σάτον, Γουέιν Σο που «πιάστηκε» από τον τηλεοπτικό φακό να τρώει σάντουιτς την ώρα του αγώνα με την Άρσεναλ, ίσως ερευνηθεί για στοιχηματικό «στήσιμο» καθώς η ενέργεια προσφερόταν από εταιρία στοιχημάτων πριν το παιχνίδι.

Όπως αναφέρει το SDNA, ο 46χρονος πληθωρικός τερματοφύλακας της ερασιτεχνικής Σάτον έχει γίνει από χθες το βράδυ viral μετά την ενέργειά του να βγάλει ένα σάντουιτς και να αρχίσει να μασουλάει σαν να μην συμβαίνει τίποτα στον πάγκο, κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου με την Άρσεναλ.

Η ενέργεια όπως ήταν φυσικό προκάλεσε άφθονο γέλιο με τη σκηνή να ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη και να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες. Ωστόσο ίσως αυτή η πράξη να μην ήταν και τόσο αθώα…

Πριν από το παιχνίδι, στοιχηματική εταιρία, η οποία αποτελεί και χορηγό στη φανέλα της Σάτον, είχε προσφέρει σε απόδοση 8/1 την πιθανότητα ο Σo να «πιαστεί» από τον τηλεοπτικό φακό να τρώει στον πάγκο ένα σάντουιτς. Όπως και έγινε!

Άλλωστε αν δει κάποιος το περιστατικό ξανά και ξανά, διαπιστώνει πως ο Σο μασουλάει το σάντουιτς απροκάλυπτα στον πάγκο, σαν να ήθελε το περιστατικό να προβληθεί στην τηλεόραση!

Όπως αναφέρει η Independent, ο Σo μετά την ενέργειά του αυτή ίσως να έχει σοβαρά μπλεξίματα καθώς ήδη η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό προκειμένου να διαπιστώσει αν ήταν «στημένο» στοιχηματικά!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected