Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Να χα χίλια μάτια, τέτοιες ανατροπές να βλέπω!

Περίοπτη θέση στη λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ έχει από το βράδυ της Τρίτης αυτό που έγινε στο Μάντσεστερ ανάμεσα σε Σίτι και Μονακό, με τους «Πολίτες» να ανατρέπουν την κατάσταση και να φτάνουν στο θριαμβευτικό 5-3!

Ρυθμός… ξελιγωτικός, γκολ εκπληκτικά, δύο ανατροπές και το καλύτερο; Έχει και επαναληπτικό στο Πριγκηπάτο! Η ομάδα του Γκουαρδιόλα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2, γλίτωσε το 1-3, ισοφάρισε (2-2) και βρέθηκε και πάλι να κυνηγά (2-3), για να πετύχει σε 11 λεπτά μια απίστευτη ανατροπή και να αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Δύο γκολ από τον Αγκουέρο, και ένα από τους Στέρλινγκ, Στόουνς, Σανέ, δύο γκολ και ένα χαμένο πέναλτι ο Φαλκάο, με τον Εμπαμπέ να σκοράρει επιπροσθέτως για την ομάδα του Ζαρντίμ, που κατέρρευσε απέναντι στην πίεση της Σίτι μετά το 3-3.

Συνθέσεις

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Καμπαγιέρο, Φερναντίνιο (62′ Σαμπαλέτα), Οταμέντι, Στόουνς, Σανιά, Γιαγιά Τουρέ, Ντε Μπράινε, Νταβίντ Σίλβα, Σανέ, Στέρλινγκ (89′ Χεσούς Νάβας), Αγκουέρο (87′ Φερνάντο).

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Γκλικ, Ράτζι, Μεντί, Φαμπίνιο, Μπακαγιοκό (88′ Ντιράρ), Μπερνάρντο Σίλβα (85′ Ζοάο Μοουτίνιο), Εμ’Μπαπέ (79′ Ζερμέν), Λεμάρ, Φαλκάο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected