Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτα πράγματα από τον Σμάιχελ, έδωσε ελπίδες για τη ρεβάνς!


Μπορεί η Σεβίλλη να είχε της ευκαιρίες (δύο δοκάρια, χαμένο πέναλτι) και την υπεροχή αλλά οι «αλεπούδες» του Κλαούντιο Ρανιέρι έδωσαν σημαντικές ελπίδες πρόκρισης στη Λέστερ, που έφυγε με γκολ στις αποσκευές της από την Ανδαλουσία μετά το τελικό 2-1.

Μην υποτιμάτε την πρωταθλήτρια! Ο Κάσπερ θύμισε… Σμάιχελ, ο Βάρντι βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα και η Λέστερ, χάνοντας 2-1 στη Σεβίλλη, που είχε δύο δοκάρια και χαμένο πέναλτι, έβαλε φωτιά στη ρεβάνς!

Aποκλείστηκε στο Κύπελλο, παραπαίει στο πρωτάθλημα, έδειχνε ότι θα συντριβεί στην Ανδαλουσία και παρ’ όλα αυτά… «βλέπει» οκτάδα στο Champions League!

Στην πρώτη της ευκαιρία (73′) στο ματς με τη Σεβίλλη, στην πρώτη τελική στον στόχο(!) του Βάρντι στη διοργάνωση, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι σκόραρε με το παρθενικό γκολ του Άγγλου φορ στα «αστέρια» και χάνοντας, τελικά, μόνο 2-1 από τους Ισπανούς, έβαλε «φωτιά» στη ρεβάνς!

Απίστευτες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, με χαμένο πέναλτι, δύο δοκάρια και έναν Κάσπερ Σμάιχελ εκπληκτικό, να θυμίζει τον μπαμπά Πίτερ…

Συνθέσεις

ΣΕΒΙΛΛΗ: Σέρχιο Ρίκο, Μαριάνο, Ραμί, Λενγκλέ (55′ Ντανιέλ Καρίσο), Σέρχιο Εσκουδέρο, Εν’Ζονζί, Νασρί, Πάμπλο Σαράμπια, Βιτόλο, Κορέα (63′ Ιμπόρα), Γιόβετιτς.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουχς, Ντρινκγουότερ, Ντίντι, Μαχρέζ, Ολμπράιτον (88′ Αμάρτεϊ), Μούσα (58′ Ντιμάρεϊ Γκρέι), Βάρντι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected