Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού “10starbet” – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 1-3 (photos+vid)

XATZH
Ο ημιτελικός του Δημοτικού Γηπέδου Κοπανού, βάφτηκε στο τέλος με…χρώμα κιτρινομπλέ, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά ήταν αυτή που πήρε το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τη σπουδαία πρόκριση, πετυχαίνοντας τρία γκολ στα τελευταία 24 λεπτά του αγώνα και ενώ στα πρώτα 69′, δεν είχαν καταφέρει να απειλήσουν την εστία του Αντιφάκου. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Νίκου Αντωνά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό, η οποία θα ήταν η πρώτη στην ιστορία του, μετρώντας πλέον τρεις αποκλεισμούς σε ημιτελική φάση.

Κι όμως, οι γηπεδούχοι (που αγωνίστηκαν και πάλι χωρίς τους Αλέκο Χαραλαμπίδη και Αλέκο Οικονόμου) θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη τύχη στο παιχνίδι, αν ήταν πιο εύστοχοι στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και ειδικά στη φάση του 65′ όταν ο Κασαπίδης απέκρουσε στη κλειστή του γωνία το εξ επαφής πλασέ του Σπανού, ενώ με το…καλημέρα στον αγώνα (3΄), ο Ντέλλας προσπάθησε να αιφνιδιάσει με λόμπα τον έμπειρο πορτιέρο του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μέχρι το 69′, όταν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, οι “κιτρινόμαυροι” είχαν τον έλεγχο του αγώνα, κράτησαν περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή τους, αλλά τους έλειψε η ουσία. Αυτό το πλήρωσαν στο μέγιστο βαθμό, καθώς εκτός του εντυπωσιακού αλλά και τυχερού τέρματος του Κοτζαχρήστου (μία σέντρα σουτ από τα δεξιά που κατέληξε στο “Γ” της εστίας του Αντιφάκου), δέχτηκαν άλλα δύο γκολ, αρχικά στο 79′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπρέγκου και στις καθυστερήσεις με τον Σάκη Παπαδή, ο οποίος συνεχίζει το εντυπωσιακό του σερί κόντρα στους “κιτρινόμαυρους”, καθώς σε 5 ματς έχει σημειώσει 6 γκολ!

Στη φάση του πέναλτι που υπέδειξε ο ρέφερι κ. Μαλούτας, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πως ο Τζιβάρας απομάκρυνε τη μπάλα με το σώμα και όχι με το χέρι όπως υποστήριξε ο διαιτητής της συνάντησης.

δείτε την εκτέλεση :

Στη συνέχεια, η εξαιρετική κεφαλιά του Κώστα Ντέλλα μετά τη σέντρα του Μπούφι (89′) είχε αναπτερώσει τις ελπίδες για την ισοφάριση, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα, ο Παπαδής “πλήγωσε” τους γηπεδούχους με πανομοιότυπο τρόπο.

Χαρακτηριστικό είναι πως, η ταυτόχρονη διεξαγωγή του άλλου ημιτελικού στην Επισκοπή, δεν επέτρεψε μεγαλύτερη προσέλευση στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού, όπου οι φίλαθλοι δεν ξεπέρασαν τους 250.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού “10starbet” : Αντιφάκος, Πρόιος, Μισαηλίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Μπούφι, Οικονόμου Χ., Σπανός, Ντέλλας, Τόσκα (64′ Ορφανίδης), Τριανταφυλλίδης (80′ Σιδηρόπουλος), Τζιβάρα64

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Κοτζαχρήστος, Τσίπης, Τάσο, Τενεκετζή, Μπουρδάνος, Μαγγίζης, Ρίσσου (88′ Πέτγαζλης), Παρθενόπουλος (83′ Θεοδοσιάδης), Μπρέγκου, Βούλγαρης (53′ Παπαδής)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected