Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕ Αλεξάνδρειας 0-2 (photos+vid)


Εκτός έδρας νίκη και πρόκριση για την ΑΕ Αλεξάνδρειας, που κατάφερε να περάσει από τη δύσκολη έδρα του Κεραυνού Επισκοπής και να πανηγυρίσει την παρουσία του σε τελικό Κυπέλλου Ημαθίας, μετά από 10 χρόνια, όταν είχε κατακτήσει το τρόπαιο (για 6η φορά στην ιστορία της) κόντρα στον ΑΣ Πατρίδας.

Εκεί οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, μία από τις ελάχιστες ομάδες που “έκοψαν” βαθμούς φέτος στο πρωτάθλημα, με την αναμέτρηση να διεξάγεται το Σάββατο 11 Μαρτίου, με πιο πιθανή έδρα το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Η αναμέτρηση έγινε (δυστυχώς…) με την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, η οποία κλήθηκε για προληπτικούς λόγους ενώ χαρακτηριστική ήταν η παρουσία ανθρώπων εταιρίας Security, που ακολούθησαν την αποστολή της ΑΕ Αλεξάνδρειας στο γήπεδο της Επισκοπής.

Μπροστά σε 400 περίπου φιλάθλους, που έσπευσαν να δουν από κοντά τον πολύ ενδιαφέροντα ημιτελικό, ο Κεραυνός Επισκοπής ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο μέρος, όπου και απείλησε σε τρεις περιπτώσεις αρχικά με το τετ-α-τετ του Παραστατίδη, τον οποίο σταμάτησε ο Καρακούτσης, στη συνέχεια πάλι ο ίδιος παίκτης πέρασε τον έμπειρο τερματοφύλακα αλλά απομάκρυνε
προ της γραμμής αντίπαλος αμυντικός, ενώ μια καλή στιγμή είχε και ο Μπουρνάζης, τον οποίο επίσης σταμάτησε ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΛ.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Καφέ, που δεν κατάφερε να πλασάρει όπως θα ήθελε ενώ ο Λίτσι βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο Σταματέλος απέκρουσε με τα πόδια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ισορροπία στις κινήσεις τους αλλά και με δυνατά μαρκαρίσματα, όμως στο 54′ οι “πράσινοι” κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, αλλάζοντας τα δεδομένα του αγώνα.

Μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Καφέ, η μπάλα απομακρύνθηκε με κεφαλιά από τους αμυντικούς του Κεραυνού και ο Σαρηγιαννίδης αφού κοντρόλαρε, σούταρε με δύναμη, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Το τέρμα αυτό ήταν καίριο πλήγμα στην ψυχολογία του Κεραυνού, που έχασε την αυτοσυγκέντρωση του, με αποτέλεσμα η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα, το οποίο ήταν και η χαριστική βολή για τους “κοκκινόμαυρους”.

Ο Λίτσι έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Καφές έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης την έστειλε στα δίχτυα του Σταματέλου, “γράφοντας” το 0-2.

Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι, χωρίς όμως την ουσία ενώ και η ΑΕΑ είχε τις ευκαιρίες της για να τριπλασιάσει τα τέρματα της.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Νατσιούρα.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Πασχάλης (46′ Μανδάλης), Βοτάρης, Λέσκας (64′ Σαμιώτης), Χαραλαμπίδης, Παπαδόπουλος, Γιαουτζής, Ουέλινγκτον, Συμεωνίδης, Παραστατίδης, Μπουρνάζης (73′ Καρυπίδης)

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρακούτσης, Αργυρίου (90′ Νικολόπουλος), Σαρηγιαννίδης, Πέικος, Ξαγοράρης (83′ Λαμπριανίδης), Λίτσι, Πέτκος, Αβραμόπουλος, Μαγγανάρης, Πιπιλιάρης, Καφές (89′ Κούκλας)

δείτε περισσότερες φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected