Football League

Σπουδαία νίκη για τους “μελανόλευκους”, αναβρασμός στα Τρίκαλα! (photos)

Με ένα γκολ του Στέλιου Κρητικού στο 6ο λεπτό, ο Παναιγιάλειος κατάφερε να πάρει ακόμα μια σπουδαία εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0, δείχνοντας στους αντιπάλους του ότι όποιος περιμένει να περάσει άνετα από την έδρα του κάνει μεγάλο λάθος.

Όπως αναφέρει το sportfmpatras, οι «μελανόλευκοι» ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι από την ομάδα των Τρικάλων, με τους αντιπάλους τους να μην βρίσκουν τρόπο να αντιδράσουν έχοντας ελάχιστες τελικές προσπάθειες.

Η ομάδα του Αιγίου θα μπορούσε να είχε πετύχει και κάποια ακόμα τέρμα με την ευκαιρία του Σκαρτσίλα στο 10′ αλλά ο Αθανασόπουλος αποσώβησε τον κίνδυνο για τους φιλοξενούμενους.

Πλέον, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ανέβηκε στους 23 βαθμούς σε 17 αγωνιστικές και το μόνο που λείπει από το σύνολο του Αιγιώτη τεχνικού είναι τα εκτός έδρας αποτελέσματα καθώς στην έδρα της η ομάδα του Αιγίου έχει νίκες στα τελευταία παιχνίδια.

Συνθέσεις

Παναιγιάλειος: Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρότα, Καζναφέρης, Μπούζας, Τρίγκας, Μωυσίδης, Τσιλιγκίρης (68΄Ιβάνκο), Σκαρτσίλας, Κρητικός (87΄Παπαδόπουλος)

Τρίκαλα: Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Ριζογιάννης (25΄Μπαλμπόα), Μουμίν, Αρναρέλλης (74΄Στεφάνοβιτς), Κουσκουνάς, Γιαννιτσάνης (46΄Μπαϊκαρά), Ρομπέρ

δείτε φωτογραφίες στο goaltrikala.gr

Αναβρασμός στον ΑΟΤ, προς παραίτηση ο Βοσνιάδης

Σκεπτικός, προβληματισμένος και… με την σκέψη της παραίτησης πια να ακούγεται για πρώτη φορά, ολοκλήρωσε τη συνέντευξη τύπου μετά το ματς Αίγιο – ΑΟ Τρίκαλα ο Αλέκος Βοσνιάδης.
επιγραμματικά ανέφερε:

«Θα μιλήσω με την διοίκηση και όλα αυτά που υπάρχουν στο κεφάλι μας θα συζητηθούν. Πρέπει να αναθεωρήσουμε η ο καθένας θα πάει σπίτι του»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected