Κύπελλο Γ Εθνικής

Στον ημιτελικό του Κυπέλλου με ανατροπή!

Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής προκρίθηκε ο Απόλλων Καλαμαριάς παίρνοντας τη νίκη με 2-1 της ΑΠΕ Λαγκαδά στον άτυπο «τελικό» του 1ου ομίλου.

Παρ’ ότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με γκολ ενός πρώην, του Θανάση Αθανασιάδη, η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση στο β’ ημίχρονο και να πάρει τη νίκη – πρόκριση για τη συνέχεια του θεσμού.

Μόλις στο 8’, η τυπικά γηπεδούχος ΑΠΕΛ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Αθανασιάδη, όμως, οι Καλαμαριώτες απάντησαν άμεσα. Συγκεκριμένα, στο 12’ ο Κυβελίδης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια πλάσαρε εύστοχα τον Ρίζο φέρνοντας το ματς στο 1-1.

Ο Απόλλων πίεσε και στη συνέχεια για την ολική ανατροπή, η οποία, τελικώς, ήρθε στο 60’ με τον Χασομέρη. Ο Κομοτηναίος επιθετικός πήρε την μπάλα από τον Φάμπιο και πλάσαρε εύστοχα τον Ρίζο κάνοντας το 2-1 για τον Απόλλωνα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο metrosport.gr

Συνθέσεις

ΑΠΕΛ (Κατηκαρίδης): Ρίζος, Καραμπάς, Πολίτης, Κοντέων, Καραμανλής, Κώτσιας, Λεμονής (75’ Πολύζος), Στεφανίδης, Κρυστάλλης, Ντούνγκα, Αθανασιάδης (72’ Κυρικτσής).

Απόλλων Καλαμαριάς (Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Κυβελίδης (76’ Συμελίδης), Σαμαράς, Καπίας, Χατζηδημητρίου, Ν’ Λουντούλου, Φάμπιο (82’ Καλογέρης), Ζώτος, Χασομέρης, Καλαϊτζίδης, Δαλιανόπουλος (71’ Αμαραντίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected