Κύπελλο Γ Εθνικής

Πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

Νίκησε και τη Νίκη Βόλου και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής η αρτινή μας ομάδα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερο γήπεδο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης που ήταν τυπικά γηπεδούχος στο σημερινό παιχνίδι που διεξήχθη στα Τρίκαλα, ήταν αυτή που απείλησε πρώτη. Στα πρώτα λεπτά με ένα σουτ του Χαρτσιά και στο 7′ με ένα σουτ του Μπεκατώρου, που πήρε την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός, από τα δύο-τρία μέτρα το οποίο μπλόκαρε ο Τζήμας. Στο 20′ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν, με τον Γαρυφαλόπουλο να ντριπλάρει, να κάνει και τη σέντρα αλλά ο Σκοπελίτης από τη μικρή περιοχή με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 27′ ο Μαζιώτης με τον Κόλλινς έπαιξαν ωραία το ένα-δύο, με τον τελευταίο απέναντι στον Τζήμα να πλασάρει λίγο άουτ. Στο 33’ ένα μακρινό σουτ του Σκοπελίτη από τα 25 μέτρα μπλόκαρε ο Σιαράβας, για να φτάσουμε στη συνέχεια στο 42’ όταν ο Μαζιώτης πέρασε και τον Τζήμα αλλά τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο Παπαγεωργίου και έδιωξε σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαρτσιάς, ο Αβραμίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά, και ο Καραγιαννίδης με δεύτερη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, με το γκολ να θυμίζει το δεύτερο γκολ της αρτινής ομάδας στο πρόσφατο παιχνίδι στη Λευκάδα.

το φιλμ του δευτέρου ημιχρόνου στο artagoal.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Καραϊσκάκης (Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Παπανίκου, Λάμπρου, Καραγιαννίδης, Αβραμίδης, Κόλλινς (63’ Ζυγκερίδης), Ντατίδης, Βελέτης, Μαζιώτης (88’ Γυφτοκώστας), Χαρτσιάς (80’ Γούλας), Μπεκατώρος

Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος): Τζήμας, Βέργος, Δημολιός, Παπαγεωργίου (82’ Αλεξανδρής), Παπαδήμας, Γαρυφαλλόπουλος, Σκοπελίτης (63’ Βασίλιεβιτς), Κόλα (70’ Μαλακασιώτης), Κορέτα, Ναουμίδης, Μέτσε

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected