Super League 1

Η εκπληκτική…παράσταση του Πλατανιά!

Ο Πλατανιάς μετέτρεψε σε… πάρτι το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο κατάφερε να κερδίσει πολύ εύκολα με σκορ 3-0 χωρίς μάλιστα να δείχνει ότι παίζει στο 100%!

Μια νίκη που διατηρεί τους “ερυθρόλευκους” του Γιώργου Παράσχου “ζωντανούς” στο κυνήγι μιας θέσης στα πλέι οφ, αφού… όσο συνεχίζουν και κερδίζουν, άλλο τόσο θεωρούνται υποψήφιοι για να βρεθούν μέσα στην προνομιούχο 5άδα.

Το παιχνίδι κρίθηκε από τα δύο γκολ του Γιακουμάκη στο 24ο και το 51ο λεπτό, χάρη στα οποία ο Πλατανιάς “καθάρισε” την υπόθεση νίκη. Το τρίτο γκολ ήρθε από τον Μουνάφο στο 63’ με ένα υπέροχο σουτ κι έτσι… γράφτηκε η ιστορία του αγώνα στα Περβόλια, που βρίσκει τον Πλατανιά να φτάνει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη και τέταρτη στα τελευταία πέντε παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ!

Επόμενο “στοίχημα” ο επαναληπτικός στο Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ την Τετάρτη και την επόμενη Κυριακή ακολουθεί η εκτός έδρας αποστολή στην Ξάνθη!

το φιλμ της αναμέτρησης στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς : Κοκκαλάς, Στάθης, Κάργας (23’ Γιορέντε), Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Μουνάφο, Μενδρινός (78’ Στανισάβλιεβιτς), Γιακουμάκης, Μανούσος, Σίγκνεβιτς (64’ Πριντέτα).

Αστέρας Τρίπολης : Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Σελίν, Γκαϊντούτσικ (60’ Ιωαννίδης), Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μάσα (46’ Φαρίνια), Τσιλιανίδης (88′ Μπαστιάνος), Καλτσάς, Μανιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected