Γ Εθνική / Τοπικά

Εορδαϊκός – ΦΑΣ Νάουσα 0-1 (photos)

Στην 7η θέση της βαθμολογίας φιγουράρει ο ΦΑΣ Νάουσα, μετά και την 7η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου, χωρίς να πιάσει καλή απόδοση αλλά παίζοντας έξυπνα, πήρε τη σπουδαία νίκη στην Πτολεμαΐδα και ταυτόχρονα ανέβηκε κι άλλο στη βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Από την άλλη πλευρά οι “πράσινοι”, που είχαν στο αρχικό σχήμα του Ημαθιώτες Δημήτρη Σερασκιέρη και Μανώλη Γκελοσάνι, δεν κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς δέχτηκαν το γκολ τις καθυστερήσεις.

Ένα γκολ για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε διαιτητή και επόπτη, υποστηρίζοντας πως πριν την εκτέλεση του κόρνερ υπήρξε άουτ ενώ στο γκολ του Σαμαρόπουλου, θεωρούν πως ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για offside αλλά ο ρέφερι έδειξε σέντρα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το e-ptolemeos.gr, ο ισχυρός άνδρας του Εορδαϊκού θα ζητήσει την εξαίρεση του κ. Μαμασούλα από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

φωτογραφίες και φιλμ αγώνα στο e-ptolemeos.gr

Συνθέσεις

Εορδαϊκός : Στόϊκος, Λιάπτσης, Λιάμης, Σερασκιέρης, Τσοχαταρίδης, Μπαλίτσας, Τσακανίκας, Γκελοσάνι, Καλογιαννίδης (59ο Βλαδίκας), Μάγγος (79’ Χαραλαμπίδης Χ.), Ιωαννίδης.

ΦΑΣ Νάουσα: Γρηγοριάδης, Κασμερίδης, Γιαννόπουλος, Νύρλας, Καπετάνος (75’ Ντινόπουλος), Περηφανόπουλος, Παντζαρτζίδης, Σαμαρόπουλος, Χατζόπουλος (62’ Κωτσόπουλος), Μουρίκι (86’ Νίκου), Τούφας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected