Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Και πάλι ανατροπή εντός έδρας!

Για ένα ακόμη παιχνίδι μέσα στην έδρα της η ΑΠΕ Λαγκαδά βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο και με αντεπίθεση και καλή εμφάνιση στην επανάληψη έφθασε σε μία ευρεία νίκη με σκορ 3-1, που την σταθεροποίησε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Όπως αναφέρει το e-ptolemeos.gr, ο Μακεδονικός Φούφα από την άλλη πλευρά ήταν κυρίαρχος στο πρώτο μέρος όταν και προηγήθηκε αλλά η γρήγορη ισοφάριση στην επανάληψη τον επηρέασε και γνώρισε τελικά την ήττα.

Μόλις στο 15ο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Ρωμαίο μετά από σέντρα του Δούφα.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 49ο μετά από συνδυασμό με τον Παυλίδη ο Ντούγκα φέρνει στα ίσα το σκορ κάνοντας το 1-1, στο 76΄ο Μπάρμπας με κεφαλιά κάνει το 2-1 και το κερασάκι βάζει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Νέστορας Στεφανίδης με πλασέ κάνοντας το 3-1 στο 83’.

Συνθέσεις

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Αλεξ. Κατηκαρίδης): Ρίζος, Μιχάλης, Τριανταφυλλίδης, Μπάρμπας, Κοντεών, Καλούδης, Ντούνγκα (85’ Ξανθόπουλος), Πολύζος, Παυλίδης (60’ Κρυστάλλης), Στεφανίδης, Αχαλινόπουλος (75’ Αθανασιάδης)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ (Γ. Παπακώστας): Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Ζιώγας (70ο Κοπατσάρης), Πυριτζάους (55ο Τακίδης), Τζουβάρας, Τσικόπουλος (85ο Μόσχος), Φωτιάδης, Τσόμπο, Δούφας, Ρωμαίος, Χάιτας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected