Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Δόξα Λιανοβεργίου 4-1 (photos)

Τη 16η φετινή του σημείωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και διατήρησε τη διαφορά του ενός βαθμού από τη δεύτερη ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Μπροστά σε 100 περίπου φιλάθλους και με την απειλή μιας πιο έντονης βροχόπτωσης, η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου πέτυχε τον στόχο της που δεν ήταν άλλος από τη νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που δίνει τη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι “κιτρινομπλέ” κατάφεραν να κρατήσουν τους γηπεδούχους στο μηδέν για 31′ λεπτά, παίζοντας δυνατά και με πολλά πρόσωπα πίσω από τη μπάλα, μια τακτική που απέδωσε μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο και μετέδωσε νευρικότητα στις κινήσεις των “πρασίνων”.

Το γκολ όμως του Νίκου Κουντουρά, “έλυσε” τα πόδια των συμπαικτών του και μάλιστα ο Μέγας κατάφερε να πετύχει άλλα δύο πριν την ανάπαυλα.

Η αρχή έγινε από την ατομική προσπάθεια του πρώην παίκτη του Καμπανιακού, ο οποίος ελίχθηκε ωραία μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Θεοδώρου, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Ακολούθησε το πρώτο από τα τρία γκολ του Γιώργου Κίτσα (έφτασε τα 33 στο πρωτάθλημα) και συγκεκριμένα στο 44′, ο οποίος κινήθηκε κάθετα στην αντίπαλη άμυνα και με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, “έγραψε” το 2-0.

Ένα λεπτό αργότερα, ο ίδιος παίκτης βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Χρήστου Τόζογλου, με τον ρέφερι κ. Λαζάρου να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ο οποίος και σημείωσε το 3-0.

Με τη λήξη του ημιχρόνου, ο Χρήστος Τόζογλου διαμαρτυρήθηκε έντονα στον ρέφερι της αναμέτρησης για την φάση του πέναλτι, κάτι που προκάλεσε την αποβολή του με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Με το αριθμητικό μειονέκτημα και με το υπέρ του 3-0, ο Μέγας διαχειρίστηκε πιο εύκολα το δεύτερο μέρος, το οποίο μάλιστα ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους, το τρίτο κατά σειρά από τον Γιώργο Κίτσα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της αντίπαλης άμυνας.

Στο 61′ η Δόξα σημείωσε το γκολ της τιμής, όταν ο Ντόι εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την άμυνα και ο Μπαντής με σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Στο υπόλοιπο του αγώνα, ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα και ελάχιστες ήταν οι συγκινήσεις στα δύο καρέ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακειμίδης, Πετκάκης, Ταταρίδης, Κουκουράκης, Κίτσας, Ραπτόπουλος (48′ Νασούφι), Ποτουρίδης (48′ Σαμαράς), Κιρκιλιανίδης, Κουντουράς, Αθανασιάδης Η. (70′ Παντριάς), Συμπεθέρης

Δόξα Λιανοβεργίου : Θεοδώρου, Καραπατσάς (71′ Γερόπουλος), Παπαδόπουλος, Τόζογλου Χ., Τόζογλου Π., Τζέπης, Θεοδώρου Κυρ., Μπαντής, Γελαδάρης (60′ Ντόι), Κωστόπουλος (79′ Σουρλόπουλος), Νουσιόπουλος.

περισσότερες φωτογραφίες στο trikala-imathias.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected