Γ Εθνική / Τοπικά

Πάντα κοντά στην κορυφή!

Δεν είναι το φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον 4ο όμιλο, ούτε συμπεριλαμβάνεται -τουλάχιστον ακόμα- στους βασικούς μνηστήρες του τίτλου.

Όσο παίρνει τις νίκες, όμως, ο Άγιος Ιερόθεος, δικαιούται να πιστεύει στο όνειρο της ανόδου στη football league! Στην αναμέτρηση που έγινε νωρίς το απόγευμα (25/2) στο γήπεδο Ηφαίστου παρουσία περίπου 300 φιλάθλων, η ομάδα του Περιστερίου βρήκε τον τρόπο να πάρει ακόμη ένα τρίποντο, αυτή τη φορά με 1-0 απέναντι στην Τριγλία, παραμένοντας έτσι σε επαφή με την κορυφή και αυξάνοντας τις πιθανότητές της να κάνει την έκπληξη, μετά την απώλεια βαθμών που είχε ο Εργοτέλης κόντρα στην Προοδευτική.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι κιτρινόμαυροι έχουν πέντε βαθμούς, αλλά και έναν αγώνα, λιγότερους από τον Ιωνικό που οδηγεί την κούρσα. Από την άλλη, οι κιτρινόμαυροι της Ραφήνας, που σήμερα αγωνίστηκαν με τη γαλάζια εμφάνιση, πάλεψαν στα ίσια για ένα θετικό αποτέλεσμα, τους έλειψε ωστόσο το γκολ. Οι δύο ομάδες δεν είχαν μεγάλες διαφορές στον αγωνιστικό χώρο, αυτό όμως δεν εμπόδισε τους γηπεδούχους να φτάσουν νωρίς στο γκολ και να κρατήσουν τους βαθμούς για λογαριασμό τους.

το φιλμ της αναμέτρησης στο pamebala.gr

Συνθέσεις

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Κυρίτσης, Κατσίκιας, Κάρδαρης, Μπιρμπίλι, Δάρρας, Γούλας, Μανδαμαδιώτης (67′ Πανούσης), Καραμέρης, Κετσετζόγλου (84′ Σούφλας), Γκουτσούλας, Θανόπουλος (92′ Νιζάμης)

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Δήμιζας, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Μαντζώρος, Παπασάβας, Κότσι, Μπιταξής (46′ Καρβουνίδης), Ποτουρίδης (74′ Τζάθας), Καλογιάννης, Τσεβάς (54′ Νικολόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected