Κατηγορίες
Super League 1

Από…ατσάλι Ηρακλής και Μπαστάκος!

Δεν…μάσησε ο Ηρακλής, ο οποίος τα έδωσε όλα στο τέλος και με τέρμα του Μπαστακού, πήρε έναν πολύτιμο βαθμό κόντρα στον πολύ….light ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε δύο δεκαετίες χωρίς νίκη στο Καυτανζόγλειο, με τον εφτάψυχο Ηρακλή να τον ισοφαρίζει σε 1-1 με ήρωα τον νεαρό, ο οποίος είχε μόλις περάσει ως αλλαγή.

Ούτε και φέτος. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει και πάλι τον Ηρακλή και τα χρόνια μακριά από τη νίκη στο Καυτανζόγλειο έγιναν 20. Προς το τέλος του αγώνα, μάλιστα, η ομάδα του Βλάνταν ΊΒιτς κινδύνευσε με ήττα, όμως ο Γλύκος που φέρει τεράστια ευθύνη στη φάση της ισοφάρισης, νίκησε στο τετ-α-τετ τον Μιχάλη Μπαστακό.

Ο 22άχρονος επιθετικός που αποκτήθηκε δανεικός από τον Ατρόμητο ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε τις ισορροπίες στην αναμέτρηση, καθώς δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο σκόραρε (80’), ενώ μετά είχε και την μεγάλη ευκαιρία για την ολική ανατροπή.

Ο Δικέφαλος είχε προηγηθεί στο 19’ μετά από φοβερή προσπάθεια του Μάτος και γκολ του Πρίγιοβιτς που όμως ήταν σε εμφανέστατη θέση οφσάιντ. Είχε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Ενρίκε στο 21’, διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Αργυρόπουλου στο 42’ και από και πέρα… υπνωτίστηκε και το πλήρωσε.

Οι γηπεδούχοι πήραν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια για σωτηρία, ήταν μαχητικοί και είχαν πολύ κακή καθοδήγηση από τον πάγκο.

Όπως αναφέρει το Sport24, στα αξιοσημείωτα η αλλαγή του Μπίσεσβαρ στο 28’ γιατί εκνεύρισε τον Ίβιτς με την παρουσία του, η αντικατάσταση του Ενρίκε λόγω τραυματισμού και τα όσα συνέβησαν με το υβριστικό πανό που κρέμασαν οι οπαδοί του Ηρακλής σε βάρος της μητέρας του Ιβάν Σαββίδη και προκάλεσαν και μικρή διακοπή στον αγώνα.

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Δώνης, Στάμου (69′ Πασάς), Κούρος, Γροντής (77′ Μπαστακός), Τζανετόπουλος, Ζιαμπάρης, Aργυρόπουλος, Μοντέιρο, Λεοζίνιο (82′ Ιντζόγλου), Περόνε.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Ουάρντα (84′ Κλάους), Μπίσεσβαρ (29’ Πέλκας), Ενρίκε (44’ Κάμπος), Πρίγιοβιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected