Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet» 1-6

12901399_981572978564817_1913325533377433573_o

Καταιγιστικός ο ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet» στο σημερινό παιχνίδι, “ξεσπώντας” για τον αποκλεισμό στον ημιτελικό του Κυπέλλου!

Η ομάδα του Νίκου Αντωνά, μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, πάτησε…γκάζι στο δεύτερο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο σημείωσε 5(!) τέρματα, το ένα καλύτερο από το άλλο.

Για τους “πράσινους” αντίθετα ήταν ένα εφιαλτικό απόγευμα, καθώς γνώρισαν μια βαριά ήττα, την πιο μεγάλη σε έκταση στην έδρα τους.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που έδειχνε πως θα ολοκληρωνόταν χωρίς τέρματα, στο 45′ οι “κιτρινόμαυροι” κέρδισαν φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, ο Τόσκα εκτέλεσε, ο Δουΐτσης δεν μπλόκαρε και ο Μπούφι μπήκε “σφήνα” στην πορεία της μπάλας σκοράροντας με εντυπωσιακή προβολή.

δείτε το γκολ :

Το τέρμα αυτό, στην τελευταία ουσιαστικά φάση του πρώτου μέρους, φάνηκε να αποσυντονίζει τους γηπεδούχους, οι οποίοι δέχτηκαν καταιγισμό τερμάτων με αρχή μάλιστα το…20ο δευτερόλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου.

13866611_711066849033090_147466251_nΟ Σπανός έγινε κάτοχος της μπάλας, είδε τον Χρήστο Οικονόμου που κινήθηκε ανάμεσα στα στόπερ των “πρασίνων”, τον βρήκε στον κενό χώρο και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δουΐτση που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Απόλλωνα, πέντε λεπτά αργότερα ο Σπανός έκανε τη συρτή σέντρα περίπου από το σημείο του κόρνερ, ο Ντέλλας κινήθηκε προς τη μπάλα και με περίτεχνο τακουνάκι, σημείωσε το 0-3 μέσα σε αποθέωση από τους συμπαίκτες του.

Ο υψηλόσωμος φορ ήταν αυτός που έδωσε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του και συγκεκριμένα στο 59′ όταν εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στο βάθος της εστίας, σε ένα ακόμη highlight της σημερινής αναμέτρησης.

Ο…χορός των τερμάτων για τον ΓΑΣ συνεχίστηκε στο 62′, όταν ο Τρούπκος στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα που είχε στρωθεί στον Μποζίνη, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Ακολούθησε το γκολ της τιμής για τον Απόλλωνα, με σκόρερ τον Φλάβιο Ρόκο ενώ το τελικό 1-6 διαμόρφωσε ο Κώστας Ντέλλας (χατ-τρικ) μετά από μία ακόμη ασίστ του Σπανού στο σημερινό παιχνίδι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Μπακάλη.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Δουΐτσης, Ορφανίδης, Μιχαηλίδης, Μποζίνης, Τουλουμτζής, Μίσκος (56′ Τρούπκος), Ρόκο, Κουλουριώτης (50′ Γερμάνης), Σαρκατζής, Χρυσόπουλος, Σαντίνι (56′ Καφές)

ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet» : Χαβιαρόπουλος, Μποζίνης, Πρόιος, Μισαηλίδης (56′ Κελέσμητος), Κατσουγιαννόπουλος, Μπούφι (62′ Κουκουτσίδης), Οικονόμου Χ., Σπανός, Ντέλλας, Τόσκα, Τριανταφυλλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected