Κατηγορίες
Football League

Δεν πτοείται η Λαμία!

Την 9η νίκη του σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια πέτυχε ο ΠΑΣ Λαμία.

Για τη 18η αγωνιστική της Football League το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ επικράτησε του Αιγινιακού με 2-1 μπροστά σε 2000 φιλάθλους, που αψήφησαν το ψιλόβροχο και το γιορτινό της ημέρας, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Λαμία να εμφανίζεται κουρασμένος από τα συνεχόμενα ματς.

Οι κυανόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ με το Βάντερσον, με το Τζόκιτς να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 30’ και το 2-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στις αρχές της επανάληψης η Λαμία έχασε μεγάλη ευκαιρία με το Βάντερσον και στη συνέχεια έδειξε να κατεβάζει στροφές. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Αιγινιακός και κατάφερε μειώσει σε 2-1 με το Γκατζολάρι στο 67’, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ζγκούρι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Στη συνέχεια ο ΠΑΣ δεν κινδύνευσε και έφτασε σε ακόμη μια νίκη. Το γκολ του Γκατζολάρι ήταν μόλις το δεύτερο που δέχεται στην έδρα της η Λαμία.

το φιλμ της αναμέτρησης στο starsports.gr

Συνθέσεις

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Ρότσα (87’ Αυγενικού), Όμο, Τζόκιτς, Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (79’ Καραγιάννης), Ντουρμισάι (77’ Τσούκαλος).

Αιγινιακός (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου (69’ Παπουτσογιαννόπουλος), Παντεκίδης, Λιόλιος, Μήλιος, Γκατζολάρι, Σκραπάρας (58’ Ζγκούρι), Μουκίδης, Φασίδης, Γιοσανγκίμ (82’ Κυριλίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected