Football League

Είχε Μάνο στη φαρέτρα του!

Ο τραυματισμός του Βουό έφερε στην 11άδα του ΟΦΗ τον Ημαθιώτη Δημήτρη Μάνο, ο οποίος ήταν αυτός που…ξελάσπωσε τους “ασπρόμαυρους”!

Ο ΟΦH συνέχισε τις ουσιαστικές εμφανίσεις και εμφανίστηκε και πάλι… κυνικός επικρατώντας με 2-0 του Κισσαμικού για την 18η αγωνιστική της Football League.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου πήρε την τρίτη σερί νίκη σε μία βδομάδα και συνεχίζει την ανοδική της πορεία προς τις υψηλές θέσεις, αν και έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της.

Όπως αναφέρει το gerntikoule.gr, ο ΟΦΗ μπήκε νωθρά στον αγώνα, παίζοντας επιπόλαια και χωρίς καθαρό μυαλό, με τον Κισσαμικό (που είχε στο αρχικό σχήμα τους Ημαθιώτες Λαζαρίδη και Νικόλτση) να κρατάει εύκολα το μηδέν ενώ η Ηρακλειώτικη ομάδα είχε την ανούσια υπεροχή.

Ο «Γόρδιος δεσμός» όμως λύθηκε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Κιάσσος έβγαλε την σέντρα, ο Ράντι έκανε το γύρισμα και από κοντά ο Μάνος κάνει το 1-0 για τον ΟΦΗ.

Στο πρώτο ημίχρονο τραυματίστηκε και ο Μιλοσάβλιεβ που αποχώρησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κισσαμικός απείλησε αλλά ο ΟΦΗ «έψαξε» το δεύτερο γκολ και το βρήκε στο 70′ όταν ο Μητρόπουλος έκανε το σουτ, ο Λαζαρίδης απόκρουσε και στην συνέχεια της φάσης ο Μάνος πήρε το ριμπάουντ και με ωραίο σουτ έκανε το 2-0, διώχνοντας το άγχος και ουσιαστικά «κλειδώνοντας» το ματς για τους γηπεδούχους.

Συνθέσεις

ΟΦΗ: Στρέζος, Κιάσσος, Κομεσίδης (78′ Νάστος), Κώτσιος, Παντίδος, Μπόατενγκ, Πουρτουλίδης, Χαντί (61΄Μητρόπουλος), Ράντι, Μιλοσάβλιεβ (41΄Πάγκαλος), Μάνος

Kισσαμικός: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαλούσης, Παντελάκης, Κουρέλας, Σεληνιωτάκης, Γκούμας (84′ Ψιάνος), Μαρτίνεθ, Τιάγκο Σίλβα (79′ Βλάχος), Νικόλτσης (64′ Ποκόνγκ), Μίλιτς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected