Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Μίλησε” ο Μέσι στο 87′! (vid)

Η Μπαρτσελόνα πήρε τεράστια νίκη με 2-1 μέσα στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο 87′!

Με το 13ο του γκολ στο «Βιθέντε Καλντερόν» που ήρθε τρία λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης ο ασύγκριτος Λιονέλ Μέσι υπέγραψε το «διπλό» της Μπαρτσελόνα επί της Ατλέτικο Μαδρίτης που την επανέφερε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν φαινόταν καν, ενώ για την ποιότητά του τα λάθη ήταν πολλά. Εάν ήταν οποιοσδήποτε άλλος, θα ήταν για αλλαγή. Ωστόσο, τον Λιονέλ Μέσι δεν τον βγάζεις ούτε στα χειρότερά του. Γιατί μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά και να σου φτιάξει την ημέρα. Οπως έκανε δηλαδή λίγο πριν το φινάλε, χαρίζοντας στην Μπαρτσελόνα το τεράστιο διπλό (1-2) στο «Βιθέντε Καλδερόν», κρατώντας ζωντανή την ομάδα του στο παιχνίδι του τίτλου.

Συνθέσεις

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς, Βρσάλικο, Γκάμπι, Κόκε, Σαούλ, Καράσκο (68′ Φ. Τόρες), Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό (72′ Κορέα)

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Ουμτιτί, Πικέ, Ματιέ (76′ Ντιν), Σέρζι Ρομπέρτο (84′ Αντρέ Γκόμες), Μπουσκέτς, Ινιέστα (71′ Ράκιτιτς), Ραφίνια, Νεϊμάρ, Μέσι, Λουίς Σουάρες.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected