Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – ΜΑΣ Βεργίνας 3-1 (photos)


Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ολυμπιακός Νάουσας, μια επικράτηση που έχει διπλή σημασία για τους “ερυθρόλευκους”.

Αφενός πρόκειται για μια νίκη που κλείνει την “ψαλίδα” από την 13η θέση (στο -6 από τη Δόξα Λιανοβεργίου) και αφετέρου αποτελεί και μια τονωτική…ένεση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Στο 3-1 του σημερινού αγώνα στον Άγιο Νικόλαο, συνέβαλαν βεβαίως και οι νεαροί ως επί τω πλείστον ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, που έπαιξαν ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες.

Το σκορ άνοιξε στο 42′ ο Σαρακατσιάνος με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ και το 1-0 παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα.

Ο Ολυμπιακός, που είχε και δύο δοκάρια στο σημερινό παιχνίδι, έφτασε γρήγορα στο 3-0 με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Δημήτρη Τσιούλη, ενώ στο 84′ ο ΜΑΣ μείωσε το σκορ με τέρμα του Κώστα Χερίδη.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Τσιούλης, Σαρακατσιάνος, Κατσαράκης(72’ Σεπιτάνος), Κωστόπουλος(55’ Κωνσταντινίδης Π), Μήτσικας Τ., Πετρίδης, Κωνσταντινίδης Δ., Γαλανός, Βλαχοδήμος, Φασούλας(57’ Μάινος)

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Θεοδώρου (70’ Σαράφης), Χερίδης, Κοσμανίδης (55’ Κώστας), Μιχαλόπουλος, Γιαννακίδης (70’ Χερίδης Κ), Κούβαρος Μ., Αναστασιάδης, Θεοχαρόπουλος, Φραδέλος, Κατσιγαννόπουλος

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected