Κατηγορίες
Super League 1

Στο…ρελαντί ο “δικέφαλος”!

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ έφτασε σε μία εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στην ΑΕΛ και επέστρεψε στην πρώτη πεντέδα της βαθμολογίας. Γκολ στην επιστροφή τους Τσιγκρίνσκι, Αλμέιδα.

Όπως αναφέρει το contra.gr, το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να μπαίνουν πολύ δυνατά τόσο από άποψη ρυθμού όσο και μαρκαρισμάτων. Μόλις στο 11ο λεπτό ο Μπακάκης γύρισε στο πίσω δοκάρι, όμως ο Βάργκας με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ. Έξι λεπτά αργότερα χάθηκε μία ακόμα καλή στιγμή για την Ένωση, όταν ο Λαμπρόπουλος πήρε κεφαλιά και ο Ξενοδόχοφ με το ένα χέρι έδιωξε σε κόρνερ.

Ο πορτιέρε της ΑΕΛ, ωστόσο, υπέπεσε σε τεράστια γκάφα λίγο αργότερα. Ο Τόμας Πέκχαρτ πήρε μία κεφαλιά, με τον Ξενοδόχοφ να πιστεύει πως η μπάλα θα έβγαινε άουτ, με αποτέλεσμα απλά να την παρακολουθεί να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε καλό ρυθμό. Παρόλα αυτά η Ένωση είχε δοκάρι στο 47ο λεπτό με τον Χριστοδουλόπουλο, ενώ στο 72′ η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο 1-1. Ο Αβραάμ έπιασε κεραυνό και ο Ανέστης (που ξεκίνησε αντί του Μπάρκα) έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ πετυχαίνει δυο ακόμα γκολ. Ο Τσιγκρίνσκι, που επέστρεψε μετά από σχεδόν τρεις μήνες, έκανε το 2-0 με το κεφάλι, ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Αλμέιδα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 91′.

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης (Τσιγκρίνσκι 50′), Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Βάργκας (Αϊντάρεβιτς 62′), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ (Αλμέιδα 70′).

ΑΕΛ (Τσιώλης): Ξενοδόχοβ (Θεοδωρόπουλος 56′), Ρέντζας, Αβραάμ, Φατιόν, Φάρκας, Μασαλέσα, Γκουλουζάντε (Κόντορ 46′), Αγκάνοβιτς, Ικάουνιεκς (Ρέγες 73′), Βαρέλα, Ναζλίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected