Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Παίδων Μακεδονίας – ΕΠΣ Παίδων Πιερίας 2-0 (photos+vid)

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής των Εθνικών Ομάδων πήρε σήμερα η ΕΠΣ Παίδων Μακεδονίας, επικρατώντας με σκορ 2-0 της αντίστοιχης της ΕΠΣ Πιερίας.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Ενωσιακό Γήπεδο Παλατιτσίων Ημαθίας, την οποία παρακολούθησαν 50 περίπου θεατές, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν γονείς που ταξίδεψαν για να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των παιδιών τους.

H ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας, είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της σημερινής αναμέτρησης και απείλησε αρκετές φορές τα αντίπαλα καρέ, με αποκορύφωμα τα δύο τέρματα που σημείωσε, αρχικά στο 24′ με το ωραίο τέρμα του Πετρίδη και στο 90+2′, σε μια αμφισβητούμενη φάση (ο βοηθός ήταν κατηγορηματικός πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή τέρματος) με σκόρερ τον Φίλιππο Αυγέρο.

Την πρώτη καλή στιγμή στο ματς είχε μόλις στο 1ο λεπτό ο Βασίλης Καμπερίδης (γιος του Γιώργου Καμπερίδη, προπονητή του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που ήταν παρόν στο γήπεδο) ο οποίος δεν πρόλαβε για λίγα εκατοστά τη παράλληλη σέντρα του Ασλανίδη, ενώ τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των “κόκκινων” να απειλήσουν, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Καρακούτης, πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Αδάμου.

Στο 24′ σημειώθηκε το πρώτο τέρμα της συνάντησης, όταν ο Σαλπιγγίδης (όνομα και πράμα ο…σβούρας της ΕΠΣ Μακεδονίας, που δημιούργησε ουκ ολίγα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα) έκανε την παράλληλη σέντρα από αριστερά, οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν, ο Σαλιάρης έπιασε με τη μία το σουτ το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αδάμου αλλά στην επαναφορά και από πολύ πλάγια, ο Πετρίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

δείτε το γκολ :

Ακολούθησε ένα παιχνίδι κατοχής από πλευράς ΕΠΣ Μακεδονίας, που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους “κυανόλευκους”, οι οποίοι αν και ρίσκαραν στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατόρθωσαν να πετύχουν το γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσια.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, οι “κόκκινοι” σημείωσαν τέρμα με τον Αυγέρο το οποίο αμφισβήτησε έντονα ο πάγκος της ΕΠΣ Πιερίας, υποστηρίζοντας πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή του τέρματος.

Η ΕΠΣ Μακεδονίας, που προκρίθηκε στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσει στις 15/3 σε ουδέτερο γήπεδο την ΕΠΣ Μεσσηνίας, που επικράτησε λίγο πριν την αντίστοιχη της ΕΠΣ Ημαθίας με σκορ 1-0

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τσιμεντερίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδόπουλο και Τζουβάρα από την ΕΠΣ Κοζάνης.

Συνθέσεις

ΕΠΣ Μακεδονίας (Θωμάς Μεταξάς) : Κρίγκος, Αυγέρος, Πολίτης, Δρίτας, Βαλαής, Χατζόπουλος, Πετρίδης, Ταϊτζόγλου, Καρακούτης, Σαλιάρης, Σαλπιγγίδης. Αγωνίστηκαν και οι Καρατζούνης, Αδέμης, Γκαμάνης

ΕΠΣ Πιερίας (Παναγιώτης Αμανατίδης) : Αδάμου, Μακρίδης, Μπαλαούρας, Χεριανίδης, Ρίζος, Κουκοδήμος, Κατσιούλης, Ανανιάδης, Αδαμόπουλος, Καμπερίδης, Ασλανίδης.

*δείτε σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected