Ποδόσφαιρο Κόσμος

Φινάλε!

Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε μετά το παιχνίδι με την Χιχόν, ότι το προσεχές καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα!

Βόμβα απασφάλισε ο Λουίς Ενρίκε μετά το τέλος του θριαμβευτικού 6-1 επί της Χιχόν, αφού ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι: «Δεν θα είμαι στην Μπαρτσελόνα την επόμενη περίοδο. Είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση για μένα.

Το σκέφτηκα καλά. Πολύ καλά και νομίζω ότι πρέπει να είμαι ακριβής σε όσα θα πω. Με την ομάδα είχα μία σύσκεψη στην προετοιμασία και τους είχα προειδοποιήσει ότι υπάρχει μία περίπτωση να μην ανανεώσω. Ο λόγος είναι ο τρόπος που πρέπει να ζω, κάνοντας αυτή τη δουλειά. Αυτό σημαίνει ότι έχω πολύ λίγο χρόνο για όλα τα υπόλοιπα.

Το ανακοίνωσα στους παίκτες και είμαι ευγνώμων για την συμπαράσταση τους. Απομένουν τρεις συναρπαστικοί μήνες. Είμαστε σε δύσκολη θέση, ειδικά στην Ευρώπη, όμως με την βοήθεια όλων κι αν τα άστρα μας βοηθήσουν ίσως επιστρέψουμε. Η αφοσίωση μου θα είναι απόλυτη σε αυτό το τρίμηνο».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected