Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πρόκριση με ανατροπή! (vid)

Ο Ατρόμητος απείλησε τον Ολυμπιακό με αποκλεισμό σκοράροντας με γκολ (που δεν έπρεπε να μετρήσει), ωστόσο η είσοδος του Φορτούνη ανέτρεψε τα δεδομένα. Ασίστ και γκολ από τον διεθνή μεσοεπιθετικό και παλικαρίσια πρόκριση για τους “ερυθρόλευκους” μέσα στο Περιστέρι. Έκλεισε η τετράδα με ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Πρόκριση με ανατροπή για τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι! Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν από πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με την πλάτη στον τοίχο, όμως είχαν… Κώστα Φορτούνη!

Ο Μπέντο, με τον Ατρόμητο μπροστά στο σκορ τον έβαλε στο παιχνίδι και αυτός τον δικαίωσε. Ο διεθνής άσος μπορεί κανείς να πει πως… χρωστούσε μια καλή εμφάνιση, στον κόσμο της ομάδας, στην ίδια την ομάδα, αλλά και στον εαυτό του!

Έτσι λοιπόν… αποφάσισε να πάρει μόνος του την πρόκριση για λογαριασμό του Ολυμπιακού! Πέρασε στο παιχνίδι στο 56′, έδωσε στην ομάδα του την φρεσκάδα που έλειπε και τελικά γύρισε την κατάσταση! Αρχικά έβγαλε την ασίστ στον Ρομάο και στη συνέχεια διαμόρφωσε το 1-2… τελειώνοντας ουσιαστικά τις ελπίδες του Ατρόμητου για πρόκριση στα ημιτελικά.

η ανάλυση του αγώνα και βίντεο στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κατράνης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Μανιάτης, Τόνσο, Ούμπιδες (88′ Λαζαρίδης), Λημνιός (81′ Ντιγκινί), Πλατέλλας, Ντάουντα (55′ Λε Ταλέκ)

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Μποτία, Ρομάο, Ντα Κόστα, Ανσαριφάρντ, Ελιουνούσι (56′ Φορτούνης), Ντε Λα Μπέγια, Ανδρούτσος (80′ Ρέτσος), Μανθάτης (84′ Νικολάου), Φιγκέιρας, Σεμπα

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected