Κατηγορίες
Αθλήματα

Αλλαγή σελίδας στη διοίκηση του “ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ” Βέροιας

Από την περασμένη Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017, το Αθλητικό Σωματείο Προσαρμοσμένου Αθλητισμού (ΑμεΑ) “ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ” Βέροιας, έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο μετά από την παραίτηση του Προέδρου του Δ.Σ. και ιδρυτή του σωματείου κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρου και γύρισε σελίδα με τη σύνθεση του Νέου Δ.Σ., όπως αυτό προέκυψε από την έκτακτη συνεδρίαση των υπόλοιπων μελών και του αναπληρωματικού μέλους.

Ο κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, παραιτήθηκε λόγω επαγγελματικού ασυμβίβαστου, αφού είναι Πτυχιούχος Προπονητής ΑμεΑ Α’ Κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αλλά και επίσημος Διαιτητής στα Παραολυμπιακά Αθλήματα του Ποδοσφαίρου 5×5 Τυφλών και του Goalball, κάτι το οποίο αφενός απαγόρευε στον ίδιο να ασκήσει επίσημα το επάγγελμα του προπονητή, αφετέρου δε, ήταν νομικό εμπόδιο ώστε να αποκτήσει το σωματείο μας Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από τη Γ.Γ.Α. θεωρώντας οτί αυτό είναι θέμα χρόνου λόγω της ραγδαίας ανάπτυξής που παρουσιάζει.

Ο κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, παραμένει Υπεύθυνος Επικοινωνίας και αναλαμβάνει νέο πόστο ως Τεχνικός Σύμβουλος και επίσημα πλέον επικεφαλής προπονητής μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σας ενημερώνουμε για τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Σωματείου Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού «ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ» Βέροιας, όπως αυτό προέκυψε μετά από την επιστολή παραίτησης του Πρόεδρου του σωματείου κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρου (20/02/2017 – Αριθμ. Πρωτ. 27/2017) και την έκτακτη συνεδρίαση (10η – 2η/2017) των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ. την 21η/02/2017, σύμφωνα με το Άρθρο 22 του Καταστατικού.
Την κενή θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο καταλαμβάνει αυτοδίκαια το αναπληρωματικό μέλος κ. Αποστολίδης Δημήτριος του Αναστασίου, σύμφωνα με το Άρθρο 23 του Καταστατικού.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (η οποία λήγει στις 31/12/2018) είναι:

Πρόεδρος: Ευαγγελία Γούσια του Αντωνίου
Αντιπρόεδρος: Ηλίας Καραϊωσήφ του Γεωργίου
Γεν. Γραμματέας: Δημήτριος Γκανέτσιος του Γεωργίου
Ταμίας: Κωνσταντίνος Κάπας του Πέτρου
Έφορος Αθλητισμού: Αποστολίδης Δημήτριος του Αναστασίου

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected