ΕΠΣ Πέλλας

Δόξα Μαυροβουνίου – Δόξα Εξαπλάτανου 1-0

Ζωντανή παραμένει στο κυνήγι της ανόδου η Δόξα Μαυροβουνίου, που σήμερα (4/3) επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής της αξιόμαχης και σκληροτράχηλης Δόξας Εξαπλάτανου με 1-0.

Με αυτή την νίκη, η ομάδα του Σίμου Προδρομμίδη ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Α1 Κατηγορίας, έχοντας διαφορά δύο βαθμών από τον πρωτοπόρο Εδεσσαϊκό που αγωνίζεται αύριο στα Γιαννιτσά κόντρα στην τοπική Αναγέννηση.

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Αντώνη Σαπουντζή αγωνίστηκαν πολύ δυνατά και πάλεψαν για τη νίκη, ενώ αρκετές ήταν οι φάσεις που απείλησαν τα αντίπαλα καρέ.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν νωρίς και συγκεκριμένα μόλις στο 3′ με εκπληκτική κεφαλιά του Αντώνη Τουρατζίδη, μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στα καρέ του Δημητριάδη.

Ευκαιρίες για γκολ είχε ο Καρυπίδης στο 70′ και στο 76′, ενώ ο Ευγένης Κίτσας έχασε μοναδικό τετ α τετ στο 74ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι έγιναν επικίνδυνοι μόλις στο 3ο λεπτό σε δοκάρι του Βασίλη Τσόρμπα, ενώ στο 80′, μετά από εξαιρετική σέντρα του Παρτσανάκη, ο Ντόνκαρης έπιασε την κεφαλιά που έφυγε ψηλά άουτ.

Στο τελευταίο λεπτό, η ομάδα του Μαυροβουνίου έμεινε με 10 παίκτες αφού ο σκόρερ του αγώνα Αντώνης Τουρατζίδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις

Δόξα Μαυροβουνίου (Σίμος Προδρομμίδης): Κάμπαλης, Σιδέρης, Τουρατζίδης, Φανιάδης, Κατιρτζόγλου, Σαρίδης (80′ Παπανικολάου), Ζαχαριάδης, Κίτσας, Καρυπίδης (77′ Νάτσης), Λέσι, Μουρουζίδης (70′ Χατζηστεφάνου)

Δόξα Εξαπλάτανου (Αντώνης Σαπουντζής): Δημητριάδης, Θωμάς, Τσόρμπας, Κουντουράς (80′ Λεμονάκης), Μποζίνης, Κοντακτσής, Ουζούνης, Καραδήμος (70′ Ντόνκαρης), Τσόρμπας Β., Βακιάνης, Τσόλκας (70′ Παρτσανάκης).

“με στοιχεία και φωτογραφίες της Χαράς Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected