Κατηγορίες
Super League 1

Ένας καταπληκτικός Πασχαλάκης κράτησε το “Χ”! (photos)

Με τον γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, Πασχαλάκη, να κατεβάζει κυριολεκτικά ρολά στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΛ έμεινε στο 1–1 με τους «Ηπειρώτες» στο AEL FC Arena για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ΑΕΛ είχε καταφέρει να πάρει το προβάδισμα στο παιχνίδι στο 18′ με κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς, ενώ ισοφάρισε ο Κόντε στο 41′ για τον ΠΑΣ. Στο δεύτερο μέρος, οι «βυσσινί» πίεσαν για τη νίκη, όμως ο Πασχαλάκης έβγαλε τα… πάντα, πραγματοποιώντας μέσα σε αυτά την απόκρουση της χρονιάς.

Δύο γρήγορα κόρνερ στο παιχνίδι κέρδισαν οι γηπεδούχοι, όμως δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν κάποιο από αυτά. Έτσι οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας καλύτερη κυκλοφορία, πιέζοντας παράλληλα ψηλά, κάτι που δυσκόλευε αφάνταστα την ΑΕΛ.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο arenalarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (24′ λ.τ. Ναβάρο), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Μονιάκης (46′ Τσακοπίνο), Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Βαρέλα (70′ Ρέγες), Αβραάμ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας (77′ Μπέριος), Κοζορώνης, Κόντε, Τζημόπουλος, Γιάκος (82′ Ζάιρο), Κούτρης, Μιχαήλ, Λίλα, Μπουκουβάλας, Ακόστα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected