Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” 1-3 (photos)


Δεύτερη συνεχόμενη εξαιρετική εμφάνιση για τον ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”, που πήρε το…αίμα του πίσω για την ήττα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Η ομάδα του Νίκου Αντωνά θα αντάλλασσε βεβαίως τη σημερινή νίκη με εκείνη της 22ας Φλεβάρη αλλά και με την παρθενική παρουσία σε έναν τελικό του θεσμού, ωστόσο εκεί θα βρεθεί ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που από τη Δευτέρα ξεκινά την προετοιμασία του για μια πολύ σπουδαία πρόκληση στην ιστορία του.

Οι “κιτρινομπλέ” πραγματοποίησαν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, αλλά έχουν σημαντικά… ελαφρυντικά καθώς αφενός μεν το μυαλό όλων βρίσκεται στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου και αφετέρου αγωνίστηκαν χωρίς τους Κοτζαχρήστο, Πέτγαζλη, Ρίσσου και Μωυσίδη. Μπορεί να προηγήθηκαν στο σκορ, όμως δεν κατόρθωσαν να βρουν τις λύσεις κόντρα στον…ορμητικό φιλοξενούμενο, που επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του στη συνέχεια και έφτασε στο εμφατικό 1-3.

Μπροστά σε 100 περίπου θεατές, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν φουριόζοι, αλλά γρήγορα οι “κιτρινόμαυροι” ισορρόπησαν και βγήκαν με αξιώσεις στα καρέ του Κασαπίδη.

Με καλή κυκλοφορία της μπάλας, έφτασαν κοντά στο γκολ τόσο με τον Χρήστο Οικονόμου, που βρέθηκε απέναντι από τον Κασαπίδη στο 11′ όσο και με τον Ορφανίδη, ο οποίος βρήκε περισσότερο αέρα στο ύψος του πέναλτι, μετά από σέντρα του Ντέλλα.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή στο 19′ μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ και κεφαλιά πάσα του Παρθενόπουλου για τον Μπρέγκου, ο οποίος δεν κατάφερε για ελάχιστα εκατοστά να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.

Ωστόσο, η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά (η σημερινή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα από τότε που ανέλαβε τον ΓΑΣ) κατόρθωσε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 24ο λεπτό, όταν ο Κασαπίδης εκτέλεσε το ελεύθερο, ο Πρόιος άφησε τη μπάλα να σκάσει στο έδαφος και ο Βούλγαρης, που προσπάθησε να μπει “σφήνα”, βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του αμυντικού των φιλοξενούμενων.

Ο ρέφερι κ. Καραγκιζόπουλος υπέδειξε την άσπρη βούλα και ο Χρήστος Μπρέγκου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σημείωσε το 1-0 για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν πτοήθηκαν και στο 31′ έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Ντέλλας υποδέχτηκε τη μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, με πλάτη στο τέρμα και παρά το γεγονός πως τον μάρκαραν δύο αντίπαλοι αμυντικοί, γύρισε το σώμα του και με εξαιρετικό σουτ σημάδεψε το “Γ” της εστίας του Κασαπίδη, που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα, με το δεύτερο ημίχρονο να κρύβει περισσότερες συγκινήσεις.

Ένα δεύτερο 45λεπτο στο οποίο κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι και μάλιστα κατάφεραν μέσα σε διάστημα τριών λεπτών (61′-64′) να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ στο 1-3.

Αρχικά ο Ορφανίδης κινήθηκε από αριστερά, “έσπασε” στον Σπανό ο οποίος με τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε τη γωνία του Κασαπίδη και στη συνέχεια ο Μπούφι, βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Χρήστο Οικονόμου, ο οποίος αυτή τη φορά είχε την ψυχραιμία να “γράψει” το τελικό όπως αποδείχτηκε 1-3.

Λίγο πριν το 1-2 του ΓΑΣ Κοανού “10Starbet”, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρέγκου, ωστόσο σε γενικές γραμμές, στο δεύτερο μισό του αγώνα δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στην έντονη επιθετικότητα των “κιτρινόμαυρων”.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Παπαδής, Τσίπης, Τάσο, Τενεκετζή, Μπουρδάνος, Μαγγίζης, Θεοδοσιάδης, Παρθενόπουλος, Μπρέγκου (80′ Εξαρχόπουλος), Βούλγαρης.

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” : Χαβιαρόπουλος, Ορφανίδης (72′ Σιδηρόπουλος), Πρόιος, Μισαηλίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Μπούφι, Σπανός (88′ Δημούλτσης), Ντέλλας, Τόσκα, Τριανταφυλλίδης (80′ Κελέσμητος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected