Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Αχιλλέας Νάουσας 2-0 (photos)

Νίκη από τα…αποδυτήρια για τον Κεραυνό Επισκοπής, που επικράτησε με 2-0 του Αχιλλέα χάρη σε τέρματα που σημείωσε στα πρώτα…220 δευτερόλεπτα!

Και δεν είναι καθόλου υπερβολή το νούμερο που αναφέρουμε, καθώς τα δύο γκολ που πέτυχε ο Χάρης Παραστατίδης, σημειώθηκαν στο 1ο και στο 4ο λεπτό του αγώνα. Ο επιθετικός του Κεραυνού, με τα σημερινά του τέρματα, έφτασε τα 14 στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 4η θέση της σχετικής κατάταξης.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Αχιλλέα αιφνιδιάστηκε από τα δύο γρήγορα γκολ και μοιραία βρέθηκε από πολύ νωρίς να κυνηγά το σκορ. Παρά τη μεγάλη του προσπάθεια και το ρίσκο που πήρε ο Παναγιώτης Καραμεταξάς, το προβάδισμα των γηπεδούχων αποδείχτηκε σημαντικό και το οποίο τους απέφερε τελικά το τρίποντο, που τους δίνει το προβάδισμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Με το… καλημέρα λοιπόν, οι 50 περίπου θεατές, είδαν δύο τέρματα, αμφότερα από τον Χάρη Παραστατίδη. Στο 1ο λεπτό, ο Γιαουτζής έκανε την πάσα από το χώρο του κέντρου στον Μπουρνάζη, αυτός κινήθηκε από δεξιά, έκανε την παράλληλη πάσα στο ύψος της μικρής περιοχής και εκεί ο επιθετικός του Κεραυνού πλάσαρε εύστοχα τον Μπουμπουλέντρα, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, λίγο πριν τη συμπλήρωση του 4ου λεπτού, ο Ουέλινγκτον εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σκουμπόπουλος (θετικός ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Κουλούρας) έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα στρώθηκε στον Παραστατίδη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να “γράψει” το 2-0.

Το…σοκ μεγάλο για τους “κυανόλευκους”, που προσπάθησαν να ανασυνταχθούν και στο 22′ ο Τασιώνας βρήκε ωραία τον Καϊσίδη, το σουτ όμως του τελευταίου πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Σταματέλου.

Στο 32΄ ο Τσάλμας έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Γιάτσο, ο οποίος δεν πλάσαρε όπως θα ήθελε ενώ στο 35′ ήταν η σειρά του Κεραυνού να φτάσει απειλητικά στα καρέ του Μπουμπουλέντρα, το σουτ όμως του Ουέλινγκτον κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος και ενώ ο Κεραυνός είχε το προβάδισμα στο σκορ, η εικόνα του αγώνα άλλαξε σημαντικά ενώ οι αμφότερες οι ομάδες έμειναν με 10 παίκτες. Αρχικά στο 56′, ο Μπουρνάζης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του ρέφερι κ. Τρέβλα (μέσα σε 4 λεπτά από την πρώτη) και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια ενώ στο 64′ ήταν η σειρά του Καραμεταξά, ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Οι καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος περιορίστηκαν σε κάποιες καλές ενέργειες των Παραστατίδη (δοκάρι στο 80′) και Τασιώνα, οι οποίοι δεν κατάφεραν να αλλάξουν το τελικό 2-0.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Ιασωνίδη

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Πασχάλης (65′ Χαραλαμπίδης), Μανδάλης, Ορφανίδης, Παπαδόπουλος, Βοτάρης, Γιαουτζής, Ουέλινγκτον (46′ Αθανασιάδης), Σκουμπόπουλος (58′ Καρυπίδης), Παραστατίδης, Μπουρνάζης.

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Σακελλάρης, Στογιάννης Ρ. (46′ Κοσμάς), Δημητρίου, Καραμεταξάς, Τσάλμας, Στογιάννος Γ. (77′ Τουγγελίδης), Γιάτσος, Τασιώνας, Γιαμαλίδης (67′ Σαμαράς Δ.), Καϊσίδης

*Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Λευκαδίων, Βασίλης Τάξος που αύριο ρίχνεται στη μάχη της Γ Ερασιτεχνικός, ενώ ιδιαίτερο τετ-α-τετ είχε ο πρώην παίκτης του Κεραυνού Επισκοπής, Βασίλης Δημητρίου με τον Νίκο Λιθοξόπουλο, γιο του Γενικού Αρχηγού των “κοκκινόμαυρων”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected