Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μαντάρα… (vid)

Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να χάνει πέναλτι, η Γιουνάιτεντ κόλλησε στο 1-1 με την Μπόρνμουθ, των δέκα παικτών από το 45′, της… κάλπικης ισοφάρισης, αλλά και του ήρωα Μπόρουτς στο “Ολντ Τράφορντ”.

Λίγες μέρες μετά τη μεγαλειώδη του εμφάνιση στον τελικό του League Cup ο Ιμπραΐμοβιτς τα έκανε… μαντάρα κόντρα στην Μπόρνμουθ (έχασε πέναλτι, ενώ έπρεπε να έχει αποβληθεί) και η Γιουνάιτεντ «κόλλησε» (1-1), χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη για το Champions League.

Από την αρχή του αγώνα η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε βάλει την Μπόρνμουθ στα καρέ της, χάνοντας τη μία κλασική ευκαιρία μετά την άλλη και με μοιραίο τον Ζλάταν που αστοχούσε μπροστά σε κενή εστία, τα «κεράσια» έμεναν στο 0-0, κρατώντας το μηδέν.

Ωστόσο, το μοιραίο δεν αποφεύχθηκε και στο 23′ ο Ρόχο έπειτα από στημένη φάση, βρήκε την μπάλα όσο έπρεπε, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του, δείχνοντας ότι ο δρόμος για το «τρίποντο» ήταν ορθάνοιχτος. Παρ’ όλα αυτά, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Τζόουνς ανέτρεψε τον Πιου και ο Κινγκ στο 40′ έφερε το ματς σε πλήρη ισορροπία.

Ωστόσο, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έγινε η φάση που σημάδεψε το ματς, με τον Σέρμαν να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα, με τους Ιμπραΐμοβιτς και Μινγκς να τη γλιτώνουν καθώς δεν είδαν ούτε κίτρινη κάρτα.

Συνθέσεις

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Τζόουνς, Ρόχο, Σο (70′ Ράσφορντ), Κάρικ (70′ Φελαϊνί), Πογκμπά, Μάτα, Ρούνεϊ (70′ Λίνγκαρντ), Μαρσιάλ, Ιμπραχίμοβιτς

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ: Μπόρουτς, Σμιθ, Κουκ, Μινγκς (78′ Κάργκιλ), Ντάνιελς, Σέρμαν, Άρτερ, Φρέιζερ, Κινγκ, Πιου (46′ Γκόσλινγκ), Αφόμπ

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected