Κατηγορίες
Αθλήματα

Πιο εύκολα απ ότι δείχνει το σκορ ο Φίλιππος Βέροιας!

Χωρίς να κινδυνεύσει σε κανένα σημείο του αγώνα αλλά και χωρίς να επιδιώξει κάτι περισσότερο από μια χρήσιμη νίκη ο Φίλιππος Βέροιας επιβλήθηκε επί του φιλότιμου Άρη Νίκαιας με 25-22.

Οι γηπεδούχοι έκαναν μια «σοβαρή» διαχείριση του αγώνα καθώς επιδίωξαν να εξασφαλίσουν την τελική επικράτηση χωρίς να αναζητήσουν κάτι περισσότερο σε ότι αφορά το σκορ.

Ο Φίλιππος Βέροιας πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα τα οποία κράτησε μέχρι το τέλος, αν και σε κάποια σημεία και κυρίως στο τελευταίο δεκάλεπτο φάνηκε να παίζει με τη φωτιά.

Ο Άρης Νίκαιας αιφνιδίασε καθώς η αγωνιστική του παρουσία σε καμία περίπτωση δεν αντιστοιχεί με τη βαθμολογική του θέση.

Μια ομάδα με φιλότιμο, μαχητικότητα που σε καμία στιγμή δεν παράτησε τον αγώνα και πάλεψε για το καλύτερο δυνατό.

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα συνέχισε την «στρατηγική» της διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού δίνοντας χρόνο συμμετοχής στο νέο αίμα συνδυάζοντας το αποτέλεσμα με τα λεπτά συμμετοχής που παίρνουν οι νέοι παίκτες

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φίλιππος Βέροιας (Σεϊρεκίδης): Ζλατάνος, Μιχαηλίδης, Δομπρής 4, Κύρτσιος, Ψωμιάδης, Χαραλαμπίδης 1, Τριανταφυλλίδης 2, Μπουκοβίνας, Κόντης 1, Κουκουτσίδης, Αποστολίδης 2, Μπαλτατζής 1, Τριανταφυλλίδης, Vrazalica 3, Παπαδόπουλος 5, Zulfic 6.

Άρης Νίκαια (Μελετάκος): Κολιουλης 2, Μπελεχρης, Αθανασίου, Γρηγοράκης 3, Μουλιάτος 2, Μελετάκος 3, Μαλανδρένιας 2, Φωτίου, Δημητρόπουλος, Milner, Γκουλε 2, Ρασπιτσος, Χαρμπής, Γραμματικόπουλος 3, Χατζηκωνσταντίνου 5.

Τα πεντάλεπτα: 4-1, 5-2, 8-3, 11-6, 12-9, 13-10 (ημ.), 15-11, 17-14, 19-14, 21-17, 22-20, 25-22.
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος, Καζαντζίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected