Football League

Στο 90+4′ ο…από μηχανής Σιατραβάνης!

Μία ανέλπιστη όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι νίκη απέσπασε ο Απόλλων Σμύρνης, χάρη στο τέρμα του Σιατραβάνη στο 90+4′. Μαχητική και πάλι η ΑΕ Σπάρτη.

Σε απόρθητο κάστρο έχει μετατρέψει την έδρα του ο Απόλλωνας, ο οποίος για δεύτερη σερί αγωνιστική, χρειάστηκε τα τελευταία λεπτά προκειμένου να πάρει την νίκη. Στα του αγώνα η ομάδα του Άκη Μαντζιου, ήταν αυτή η οποία είχε την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά του αγώνα, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να γίνει απειλητική για την εστία του Μελίσσα.

Η αναμέτρηση κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα ποιότητας, με την Σπάρτη να κλείνει πολύ καλά τους χώρους του Απόλλωνα που έμοιαζε εγκλωβισμένος, αφού τόσο ο Κονέ, όσο και ο Ρομάνο δεν μπορούσαν να περάσουν μπαλιές στην μεγάλη περιοχή.

Η αναμέτρηση έδειχνε πως δεν θα ξέφευγε από το 0-0 παρότι η κατοχή ήταν με 69 – 31 τοις εκατό υπέρ του Απόλλωνα. Οι καλές φάσεις ήταν μετρημένες και από τις δύο πλευρές, ενώ κάποιες καλές ενέργειες σταμάτησαν με τις επεμβάσεις του Μελίσσα που για ακόμη ένα ματς ήταν πολύ καλός.

το φιλμ της αναμέτρησης στο FL News

Συνθέσεις

Απόλλων Σμύρνης : Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος (68′ Χιντζίδης), Κύργιας, Δεληζήσης, Ντάσιος (82′ Ογκμπόντο), Αλμπάνης, Κονέ, Πετρόπουλος. Ρομάνο (59′ Διαμαντόπουλος), Σιατραβάνης

ΑΕ Σπάρτη : Μελίσσας, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Καρτσαμπάς (57′ Αναστασόπουλος), Οικονομόπουλος, Γκαλίτσιος, Σιώπης, Μπουντόπουλος (46′ Φράγκος), Ηλιόπουλος, Αναστασάκος, Ροβίθης (64′ Μουζακίτης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected