Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ακόμη πιο ψηλά ο Αστέρας!

Ο Αστέρας πήρε στην Αμαλιάδα μια ακόμα πολύ σημαντική νίκη (τη δεύτερη σερί εντός έδρας σε αυτή την καμπή του προγράμματος) επικρατώντας με 1-0 σε βάρος της Αχαϊκής. Μια νίκη η οποία ήρθε δίκαια για τους “βυσσινί” μετά από ένα συνολικά δυνατό παιχνίδι!

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, η Αμαλιαδίτικη ομάδα έμεινε για πέμπτο παιχνίδι αήττητη (έχουν προηγηθεί, η εντός έδρας ισοπαλία με την τρίτη της βαθμολογίας Ερμιονίδα, το μεγάλο διπλό στο Άργος, η ισοπαλία στη Μυτιλήνη και η νίκη με τον Φωστήρα) και δείχνει ακόμα σαφέστερα να βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Οι «βυσσινί» ανέβηκαν στους 26 βαθμούς πλέον, απέχουν τώρα δέκα βαθμούς από την τελευταία θέση του υποβιβασμού (εκεί παραμένει αυτό το διάστημα το Ζευγολατιό), είναι σαφώς πιο άνετη βαθμολογικά και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Άλλωστε, έχει πλέον βρεθεί στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα (και μόλις έναν βαθμό από τον 5ο Παναρκαδικό).

Στόχος είναι πλέον ώστε ο αμαλιαδίτικος σύλλογος, να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Κι αν η ανοδική πορεία συνεχιστεί, αυτό είναι σαφώς εφικτό.

Η φάση στο 68′ με καλοχτυπημένο φάουλ του Μπουτσικάκη από πλάγια και δυνατή, άπιαστη κεφαλιά του Σέικ Γκαντιάγκα που έκανε το 1-0, ήταν αυτή που έκρινε το ματς.

Οι φιλοξενούμενοι «κιτρινόμαυροι» δεν πιέστηκαν ιδαίτερα στην υπόλοιπη διάρκεια του ματς, αλλά …πλήρωσαν τη φάση αυτή.

Άλλωστε, χωρίς πολλές φάσεις ήταν ήδη το πρώτο μέρος, αλλά με πολύ κρίσιμη μόλις στο 1′ όπου σε μπάσιμο του ο Σταθάτος του Αστέρα ανατράπηκε, χωρίς όμως ο διαιτητής Ματσούκας (Αιτ/νίας) να δώσει το πέναλτι.

Στο 43′ καλή στιγμή για τον Αστέρα με τον Μελετίδη και στο 44′ για τους φιλοξενούμενους με τον Μικελάτο. Ο πολύ καλός Δρακόπουλος (εκ των κορυφαίων γκολκήπερ του Ομίλου) είχε πριν το φινάλε και σωτήρια απόκρουση σε σουτ του Αντωνόπουλου αποσοβώντας δεύτερο γκολ του Αστέρα.

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Λάζαρος Σέμος): Τσάμης, Μπουτσικάκης, Κασάπης (85′ Μπράβος), Μπαρδούσης, Αρβανίτης, Μπουζούρας, Μπαρμπαρούσης (76′ Αντωνόπουλος), Σταθάτος (55′ Παρασκευόπουλος), Μελετίδης, Γκαντιάγκα, Οντσβόνγκ.

ΑΧΑΪΚΗ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος (74′ Μεντζελόπουλος), Στεφανόπουλος, Σωτηρόπουλος, Χαρίζι, Κωνσταντινόπουλος (14′ λ.τρ. Αποστολόπουλος), Σπυρόπουλος (71′ Αγγελόπουλος), Γεωργόπουλος, Κωστούλας, Μικελάτος, Λαμπρόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected