Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Νίκη Καλής 1-3

Εξαιρετική εμφάνιση και δίκαιη νίκη για τη Νίκη Καλής, που ήθελε πολύ το τρίποντο, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην Α1 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Πέλλας.

Ο Απόλλων από την άλλη πλευρά, που αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες (12 παίκτες διαθέσιμοι) είχε πολύ μέτρια απόδοση και το 1-3 ίσως είναι και μικρό σκορ για τη σημερινή παρουσία των γηπεδούχων.

Οι “κοκκινόμαυροι” ήταν επικίνδυνοι όσο είχαν δυνάμεις, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στη συνέχεια η Νίκη και έφτασε στο 1-3, που την κρατά ζωντανή στη μάχη της παραμονής.

Τα γκολ της αναμέτρησης

51′ (0-1) Πλασέ του Σίσκου στην αριστερή γωνία του Σκαπέρδα, η μπάλα βρήκε αρχικά το δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα.

70′ (0-2) Ολιγωρία στην άμυνα του Απόλλωνα, ο Δημητριάδης με πλασέ διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του

72′ (1-2) Εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη από αριστερά, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι αμυντικού και ο Μιχαηλίδης στο δεύτερο δοκάρι την έστειλε στα δίχτυα.

75′ (1-3) Δεν απομάκρυναν οι αμυντικοί του Απόλλωνα και ο Δημητριάδης που έγινε αποδέκτης της μπάλας, με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Βαμβακίδης, Μιχαηλίδης Παν., Τσιόπτσης, Αντωνιάδης, Μιχαηλίδης Πετ., Παπαδόπουλος, Ευθυμίου, Καραγιάννης, Κουτρούμπαλος, Μωυσίδης (54′ Κίτσας).

Νίκη Καλής : Καισίδης, Γιακαμόζης, Πληκαδίτης, Κωστίκας, Ανδρίτσος, Ιγνατιάδης, Καραγκιαούρης, Αβτζόγλου (77′ Πετρίδης), Δημητριάδης, Γιακαμόζης Α. (64′ Νικολαίδης), Σίσκος (86′ Καραμαλάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected