Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το χρέος του κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα (photos+vid)

Μια πολύ σπουδαία και σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα (5/3) η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας που νίκησε με 2-0 τον Ρήγα Φεραίο στην Φιλιππούπολη για την 21η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η πρωτοπόρος ομάδα του ομίλου ήταν απόλυτη κυρίαρχη στο σημερινό παιχνίδι και επικράτησε με 2-0, έφτασε τους 51 βαθμούς και πλέον πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και με άλλον αέρα την επόμενη εβδομάδα στον Βόλο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο οποίος νίκησε δύσκολα 1-0 τον Πιερικό και έφτασε τους 49 βαθμούς.

Κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες η σημερινή (5/3) αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Πιερικό οι οποίες βοήθησαν στο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο και σε πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, παρουσία αρκετού κόσμου ειδικά στις θύρες που είναι κοντά στα αποδυτήρια.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athleticlarissa.gr
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουρδής, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Αγρόδημος, Σκούπρας (76′ Κυριάκος), Καρακατσάνης, Σαχινίδης, Πέντα (61′ Διβανές), Μανθάνο (82′ Καμπέρης).

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Γεωργατζής, Κυπτίου, Μπόρας, Τζοβάρας (46′ Σέττος), Καναβός (46′ Γκίκα), Τσελεπής (69′ Κέβιν).

APOLLON LARISSAS TV

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected