Διάφορα

Ένα το μεγάλο ερώτημα απόψε… Θα βρεις θέση στο Cafe “Draw” για το ντέρμπι της Τούμπας;

Τρομερό το ενδιαφέρον στο αποψινό ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, καθώς είτε θα… πάρει φωτιά το πρωτάθλημα, είτε θα «σβήσει» και θα γίνει ακόμα ένα βήμα για την κατάκτησή του από τους Πειραιώτες.

Το Cafe “Draw” (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) έχει ήδη ετοιμαστεί να υποδεχτεί τους θαμώνες του, που θα κατακλύσουν και πάλι τον χώρο γι αυτό καλό θα είναι να προσέλθουν όσο το δυνατόν πιο νωρίς γιατί προβλέπεται το…αδιαχώρητο!

Με τον Πανιώνιο να έχει μειώσει στους 7 βαθμούς την απόστασή του από την κορυφή, σε θεωρητικό επίπεδο, μπορεί έπειτα από το σημερινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό (19:30) και φυσικά με συνδυασμό αποτελέσματος το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Σμύρνη, να υπάρξει νέο ενδιαφέρον στις εναπομείνασες αγωνιστικές της φετινής κούρσας της Σούπερ Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μεσοβδόμαδα πήραν τελικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με το 2-1 στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου και ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη δίχως Μάριν, αλλά με Μάρτινς για το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να ηρεμήσουν εκ νέου και να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την εξασφάλιση ακόμα ενός πρωταθλήματος.

Στον ΠΑΟΚ, σε μια περίοδο που και ο Βλάνταν Ίβιτς παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν αποδίδει βάσει των δυνατοτήτων της, γνωρίζουν το πάθος που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών για την αναμέτρηση, ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε το μήνυμά του τονίζοντας πως θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να «παίξουν σαν ΠΑΟΚ» και οι Χαρίσης και Τσίμιροτ θα βρεθούν στα χαφ, απόντος του Κάνιας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected