Γ Εθνική / Τοπικά

Ένα τρίλεπτο ήταν αρκετό! (photos)

Ένα τρίλεπτο ήταν αρκετό για τον Διαγόρα Σεβαστής να κάμψει την ανάσταση του Τηλυκράτη Λευκάδας και να τον κερδίσει δίκαια με 2-0 στο Βατάν, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Ο Δεμηρτζόyλου στο 18′ με κεφαλιά ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την πιερική ομάδα ενώ πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων και πάλι ο Δεμηρτζόyλου, με πλασέ στο 20′ διαμόρφωσε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Για τους γηπεδούχους είχε δοκάρι ο Καρατζάογλου στο 66′.

Με τη νίκη του αυτή ο Διαγόρας παρέμεινε «ζωντανός» στην «κούρσα» της ανόδου, έξι βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση, και ήδη σκέφτεται το τοπικό ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής στο Κίτρος με την Πύδνα, την ίδια ώρα που στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Θα κοντράρονεαι ο δεύτερος Ολυμπιακός με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας, σε μια αγωνιστική που δεν αποκλείεται να κρίνει πολλά όσον αφορά στη «μάχη» της κορυφής!

το φιλμ της αναμέτρησης στο katerinisport.gr
φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Αλυσσανδράτος, Σκλιοπίδης, Λαγδάρης (50’ Τάχος), Δημητρίου, Μίχος, Καρατζάογλου, Δερμητζόγλου (85’ Μυλωνάς), Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Γεωργίου, Καράμπελας (74’ Τσαγκαράκης)

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός, Βασιλείου (71’ Τσελάι), Κοντογιάννης (37’ Καλογερής), Ιασωνίδης, Πολυχρονάκης, Περιστέρης, Κτενάς, Παπαδόπουλος (90’ Παπακωνσταντής), Μπαλί, Μακρυγιάννης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected