Κατηγορίες
Football League

Το…καθάρισε από το ημίχρονο!

Στην 8η θέση της Β’ Εθνικής με 26 βαθμούς βρίσκεται ο Παναιγιάλειος μετά την εντός έδρας νίκη του με 2-0 επί της Καλλιθέας για τη 19η αγωνιστική.

Όπως αναφέρει το patragoal.gr, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού εκμεταλλεύθηκε για άλλη μία φορά τη δυναμική που έχει στο «σπίτι» της και διατηρείται αήττητη ύστερα από 12 ματς στη φετινή σεζόν, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 19 μοιράζονται τη 12η θέση με τον Κισσαμικό, όντας στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης η ΠΑΕ Παναιγιάλειος τίμησε τον Νίκο Κουρμπανά για την προσφορά του στον σύλλογο, παραδίδοντας στον τεχνικό της Καλλιθέας ένα τεράστιο κάδρο που τον εμφανίζει να κάνει το σύνθημα της νίκης και με φόντο τους φιλάθλους της «Μαύρης Θύελλας».

Στο 8ο λεπτό ήρθε το πρώτο γκολ των γηπεδούχων, με τον Σκαρτσίλα να κάνει την ατομική ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή να βγάζει την μπαλιά στον Κρητικό, που με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μιχελή.

Στο 22′ ο Μπούζας εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Μιχελής απέκρουσε ασταθώς και οι αμυντικοί των «κυανόλευκων» απομάκρυναν την μπάλα, για να έρθει το 2-0 στο 27ο λεπτό.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Ρότα, Ντέμο, Στίκας, Παπαδόπουλος, Καζναφέρης, Μπούζας (73′ Βουτσιώτης), Τρίγκας, Τσιλιγκίρης (83′ Ιβάνκο), Σκαρτσίλας, Κρητικός (90′ Tσότρας).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Πάτας, Στεφάνοβιτς (51′ Σμυρλής), Μπέλης (56′ Μασέδο Ζούνιορ), Γκίνη, Γουόρντεν, Τσίπρας, Σταματάκος (70′ Κρεββατάς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected