Κατηγορίες
Super League 1

Λύτρωση στα…χασομέρια ο Ατρόμητος, μεγάλη εμφάνιση ο Ηρακλής!

Χάρη σε γκολ του Θωμά Βασιλείου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή στο Περιστέρι συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει το contra.gr, ο Ηρακλής ήταν εξαιρετικός για 90 λεπτά αγώνα στο Περιστέρι, όμως στο 91ο λύγισε και ο Ατρόμητος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με “χρυσό σκόρερ” τον Θωμά Βασιλείου που είχε περάσει αλλαγή πέντε λεπτά νωρίτερα, πέτυχε το γκολ (1-0) και πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Λίγες ημέρες μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, ο Ρικάρντο Σα Πίντο προσπάθησε να ανορθώσει το πεσμένο ηθικό των παικτών του. Και το κατάφερε. Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός. Οι κινήσεις των ποδοσφαιριστών ήταν αργές και γενικά οι φάσεις έβγαιναν με το σταγονόμετρο. Πρώτος απείλησε ο Ηρακλής στο 36′ με τον πρώην παίκτη του Ατρομήτου, Αλέξανδρο Κούρο, κάνει το διαγώνιο σουτ και τη μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις καλές ευκαιρίες στο 53′ με τον Μανιάτη να πιάνει την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τόνσο, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε άουτ. Όλα έδειχναν πως το 0-0 θα παραμείνει μέχρι τέλους και οι δύο ομάδες να πάρουν από ένα βαθμό, όμως λογάριαζαν χωρίς τον… Θωμά Βασιλείου.

Ο Σα Πίντο είχε την έμπνευση να τον βάλει στο ματς στο 86′ στη θέση του Ντάουντα και ο παίκτης του τον δικαίωσε. Στο 91′ μετά από λάθος του Κούρου και ωραία κίνηση του Πλατέλλα, ο Βασιλείου με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και χάρισε το τρίποντο στον Ατρόμητο.

Συνθέσεις

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης,Ζησόπουλος, Κατράνης, Μανιάτης, Ούμπιδες, Τόνσο (72′ Λε Ταλέκ), Λημνιός (61′ Ντιγκινί), Πλατέλλας, Ντάουντα (86′ Βασιλείου)

Ηρακλής: Γιαννίκογλου, Κούρο, Ιντζόγλου, Δώνης, Τζανετόπουλος, Πασάς (59′ Γροντής), Αργυρόπουλος, Λεοζίνιο, Μοντέιρο (80′ Σαραμαντάς), Περόνε (90′ Μπαστακός), Ρούσσος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected