Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη και στην Εύβοια, παραιτήθηκε ο πρόεδρος! (vid)

Η Νίκη Βόλου εκμεταλλεύτηκε τη μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε στην εστία των γηπεδούχων και κατέκτησε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο που την κρατά σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Οι κυανόλευκοι αιφνιδίασαν την Ιστιαία μόλις στο 8’ με τον συνήθη τρόπο (στημένο με γέμισμα του Νικλητσιώτη), με τη διαφορά πως αυτή τη φορά ο σκόρερ ήταν ο Κόλα. Η πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα δεν έκαμψε την αντίσταση των παικτών του Στέφανου Ξηροφώτου, οι οποίοι με το σφύριγμα του κ. Ζαχαρόπουλου ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς μαζί με τους φιλάθλους που ταξίδεψαν στην κωμόπολη της Βόρειας Εύβοιας.

Το γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το παιχνίδι, με τη Νίκη να ανοίγει το σκορ στην πρώτη της καλή στιγμή και με τον τρόπο που συνηθίζει στα τελευταία της ματς. Στο 8ο μόλις λεπτό η Νίκη κέρδισε φάουλ 10 περίπου μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, ο Νικλητσιώτης ανέλαβε την εκτέλεση, οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν σωστά με τον Κόλα να το εκμεταλλεύεται και με πλασέ να κάνει το 0-1. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν υποτονική αρχικά όμως η πίεση αυξήθηκε όσο το παιχνίδι κυλούσε προς το τέλος του πρώτου μέρους. Στην κορύφωσή της ο Τζήμας έδωσε το «παρών» εξουδετερώνοντας το δυνατό σουτ του Νικολέτου στο 42’.

το φιλμ της αναμέτρησης στο goalpost.gr

πηγή βίντεο : SUPERSPORTS

Συνθέσεις

ΑΕ Ιστιαίας (Απ. Παπανικολάου): Μάλτζαρης, Αλεξίου, Γεωργιάδης (82’ Χαραλαμπίδης), Μίλος, Λαμπρόπουλος, Μπουλγκουρίδης (86’ Ανέστης), Νικολέτος, Πανάκης, Στασινόπουλος, Στεργίου, Τσαούσης (73’ Θόρια)

Νίκη Βόλου (Στ. Ξηροφώτος): Τζήμας, Παπαδήμας, Δημολιός, Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης, Νικλητσιώτης, Βέργος, Μέτσε, Κόλα (84’ Παπαγεωργίου), Κορέτα (76’ Βασίλιεβιτς), Γαρυφαλόπουλος (90’ Μαλακασιώτης)

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΑΕ Ιστιαίας!

Την παραίτηση του από Πρόεδρος της Α.Ε. Ιστιαίας δήλωσε λίγο μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας με τη Νίκη Βόλου ο Γιάννης Αναγνώστου σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ο κ. Αναγνώστου τόνισε ότι παραιτείται γιατί έχει απέναντί του όλη την ΕΠΣΕ Εύβοιας, η οποία όπως είπε βάζει κι’ άλλα παιχνίδια στην περιοχή τη μέρα που παίζει η Ιστιαία, αντί να στηρίξει την ομάδα, η οποία μαζί με τη Χαλκίδα εκπροσωπούν το νομό στις Εθνικές κατηγορίες.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Αναγνώστου :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected