Κατηγορίες
Football League

Ούτε στα Χανιά σταμάτησε η Λαμία! (photos)

Μια ακόμη σπουδαία νίκη για τη Λαμία, που την κρατά στο +8 από τον Άρη!

Ο Κισσαμικός από την άλλη πλευρά, πάλεψε επί ίσοις όροις προκειμένου ν’ αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, αλλά εν τέλει δεν τα κατάφερε. Η φάση πάντως που “σημαδεύει” το παιχνίδι δεν είναι άλλη από αυτή του 94ου λεπτού με τον Πίτκα να λέει δύο φορές “όχι” στα κοντινά σουτ από τον Μπουγαΐδη διατηρώντας το 1-2!

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι με το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Μουρτζάκη -για τον οποίο η χανιώτικη ομάδα έχει μεγάλα παράπονα- όλοι οι παίκτες της Λαμίας, συμπεριλαμβανομένων και όσων κάθονται στον πάγκο, την “πέφτουν” στον τερματοφύλακά τους για τη μεγάλη διπλή σωτήρια απόκρουση!

Από εκεί και πέρα, ο Κισσαμικός βρέθηκε να ισοφαρίζει με το υπέροχο γκολ του Μάντζη στο 48’ αλλά εν τέλει το γκολ του Ματσούκα χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους στο 73’, σε μια φάση που ο Κισσαμικός διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Ηρακλειώτη διαιτητή ότι ξεκινά με τον επιθετικό της Λαμίας να υποπίπτει σε επιθετικό φάουλ στον Ψιάνο.

Το 0-1 για τη Λαμία γίνεται στο 28’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βασιλόγιαννη, το οποίο κερδίζει ο ίδιος από τον Παντελάκη και για την οποία υπάρχουν παράπονα επίσης από τους γηπεδούχους για το κατά πόσο ήταν.

Η Λαμία ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής στο 80’ του Ρότσα, ο οποίος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Μουρτζάκη για αγκωνιά στον Μάριο Μαρτίνεθ. Σημειώνεται παρόλα αυτά ότι μετά την αποβολή του, ο παίκτης της Λαμίας, έδειξε πολύ εκνευρισμένος βάζοντάς τα με αντιπάλους του, παίκτες του Κισσαμικού, ενώ γενικότερα υπήρξαν παρατράγουδα μέχρι να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Σε κάθε περίπτωση, ένα αποτέλεσμα, που αδικεί αν μη τι άλλο τον Κισσαμικό για την προσπάθειά του, αφού άξιζε να μη χάσει. Από την άλλη, η Λαμία κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος (70’ λ.τρ. Μαρτίνεθ), Παντελάκης (40’ λ.τρ. Μπουγαΐδης), Γιαλούσης, Κουρέλλας, Ψιάνος, Ενγκουέμ, Γκούμας, Ποκόνγκ (11’ λ.τρ. Μάντζης), Νικόλτσης, Στογιάνοφ.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος (53’ Χριστοφιλέας), Βασιλόγιαννης, Μπλάζιτς, Κοτσώνης, Βάντερσον (66’ Ματσούκας), Ρότσα, Ντουρμισάι (86’ Αυγενικού), Τζόκιτς, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected