Διάφορα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και “Barok” Coffee-Bar πάνε μαζί!

Κάποιοι αγώνες είναι διαφορετικοί από όλους τους άλλους. Κάποια ενενηντάλεπτα κι τελική έκβασή τους έχουν άλλη βαρύτητα από όλους τους υπόλοιπους. Κάποιες αναμετρήσεις, ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης της κάθε μιας από τις δυο ομάδες, εν πολλοίς ορίζουν το μέλλον των ομάδων αυτών.

Για το λόγο αυτό, το “Barok” Coffee-Bar (στην πιάτσα των ταξί στη Μερκουρίου Καρακωστή)…φορά τα γιορτινά του και υποδέχεται απόψε τους ποδοσφαιρόφιλους, για μια αναμέτρηση διαφορετική από τις άλλες!

Αποκαλούνται ως «ντέρμπι» αλλά ακόμη κι αυτή η λέξη ίσως είναι μικρή για να περικλείσει μέσα της όλη τη σημασία αυτών των αγώνων. Ένα από τα πλέον αντιπροσωπευτικά παραδείγματα διαχρονικά αποτελεί και το αποψινό, ποδοσφαιρικό ραντεβού του Π.Α.Ο.Κ. με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας στις 19.30.

Όποιος κι αν είναι ο γηπεδούχος όλα τα προαναφερθέντα παραμένουν αναλλοίωτα … Στην προκειμένη όμως η ομάδα του «Δικεφάλου» υποδέχεται τους πρωτοπόρους «ερυθρόλευκους», όντας πίσω τους στο βαθμολογικό πίνακα κατά έντεκα βαθμούς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected