Κατηγορίες
Football League

Συνεχίζει αήττητος εντός έδρας!

Δύο γκολ στο β’ ημίχρονο, με αυτογκόλ και πέναλτι χάρισαν τη νίκη στους γηπεδούχους.

Ουσιαστικά, ο ΑΟΧ δεν μπόρεσε πέραν κάποιων μεμονωμένων φάσεων ν’ απειλήσει για το γκολ. Απεναντίας, ο Αγροτικός Αστέρας έφτασε στο 1-0 με το αυτογκόλ από τον Θεολόγου μετά τη σέντρα του Πάτο στο 48’ ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 89’ με τον Μηλιώτη ν’ ανατρέπει τον Πάτο και τον Τάι να εκτελεί εύστοχα.

Όπως αναφέρει το FL News, η φάση του 30’ ήταν η καλύτερη, που κατεγράφη στο πρώτο ημίχρονο, με τον Γκέσιο να χάνει με διπλή προσπάθεια την ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Τελικά οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 48’ χάρη στο αυτογκόλ του Θεολόγου. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για το 2-0 και στο 84’ ο Τριανταφυλλάκος έφτασε κοντά, αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου. Τελικά το 2-0 διαμόρφωσε ο Τάι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που είχε κερδίσει νωρίτερα ο Πάτο από τον Μηλιώτη.

Συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Κουκόλης (14’ Βαφέας), Γκότοβος, Αργυρίου, Τάι, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Μέρντοβιτς (68’ Ουνγιαλίδης), Πάτο, Γκέσιος (82’ Φιλίπε).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Τσουκάνης, Ντούμος (62’ Μηλιώτης), Σταματής (88’ Μέρο), Βανκεβάι, Λάσκαρης, Θεολόγου (73’ Δρίζης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected