Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Βαθμός που ίσως αποδειχτεί χρυσάφι!

Στο 1-1 παρέμεινε το ΙΝΚΑ απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, με την ομάδα των Χανίων να αποσπά έναν ακόμα σημαντικό βαθμό στην προσπάθειά της για τη σωτηρία, καθώς πλέον το ΙΝΚΑ και ο Ηλυσιακός συγκατοικούν στην τελευταία θέση με 14 βαθμούς.

Σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο το ΙΝΚΑ ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και στο 10′ ο Αρσενίεβιτς με ωραίο τελείωμα κατάφερε να κάνει το 0-1 για την ομάδα των Χανίων.

Ωστόσο το υπέρ τους σκορ δεν το κράτησαν μέχρι τα πρώτα 45 λεπτά και αυτό γιατί στο 29′ ο Σαγανάς για τους γηπεδούχους έκανε το 1-1, το οποίο παρέμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να κρατήσουν αυτόν τον σημαντικό βαθμό.

Η ομάδα των Χανίων θέλησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει την κλασσική ευκαιρία, ενώ από την άλλη ο Άγιος Ιερόθεος είχε κλείσει στα καρέ τους τους φιλοξενούμενους αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού, παρότι ο Σαγανάς είχε δοκάρι για τον Άγιο Ιερόθεο στο 89′, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν έναν ακόμα σημαντικό βαθμό στην προσπάθειά τους για τη σωτηρία.

Συνθέσεις

Άγιος Ιερόθεος (Σταυρακόπουλος): Ρουμπής, Κατσικιάς, Κάρδαρης (61’ Πολίτης), Δάρρας, Μπιρμπίλι, Γούλας, Γκουτσούλας, Σούφλας (77’ Κετσετζόγλου), Θανόπουλος, Μανδαμαδιώτης (46’ Πανούσης), Σαγανάς

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Κατσούλης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Σουμπασάκης, Σέχου, Βουρβαχάκης, Δημήτρη, Τσικουδάκης (77’ Ζντράγκοβιτς), Τσίτας (59’ Βεστάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected