Κατηγορίες
Football League

Βρήκε…λίρες ο Όγκμποε!

Παρότι βρέθηκε να χάνει, οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου έκαναν κατάθεση ψυχής και γύρισαν το παιχνίδι κερδίζοντας την Καλλονή με 2-1 χάρις σε χρυσό γκολ του Μάριου Όγκμποε.

Όπως αναφέρει το gentikoule.gr, ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του. Η Καλλονή, από την πλευρά της, έδειχνε την διάθεση να παίξει στην κόντρα επίθεση και να περιμένει τον ΟΦΗ στο μισό γήπεδο.

Η πρώτη φάση που δημιουργήθηκε, έγινε στο 18′ όταν ο Χαντί έκανε το γύρισμα, η μπάλα βρίσκει – ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ – στο χέρι του Ζουλιώτη όμως ο Φωτιάς αρνήθηκε το πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ. Και ενώ δεν φαινόταν ότι η Καλλονή μπορεί να απειλήσει, κόντρα στην ροή του αγώνα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Ευαγγελιδάκη μετά την εκτέλεση φάουλ του Λαμπράκη. Το γκολ των γηπεδούχων δεν πτόησε τον ΟΦΗ που πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 37′ με πλασέ του Ηλία Κώτσιου φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Με την σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ πήρε τα ηνία του αγώνα και έπαιζε μόνος του με τον τερματοφύλακα της Καλλονής, τον Παπαδόπουλο που ότι πήγαινε στην εστία του κατάφερνε να κρατάει το 1-1. Ο ΟΦΗ ρίσκαρε αρκετά ψάχνοντας μόνο τη νίκη και κατά συνέπεια η Καλλονή έβρισκε χώρους στην αντεπίθεση με τον Στρέζο να κάνει μεγάλες επεμβάσεις και να διατηρεί ζωντανή την ομάδα του.

Τελικά, στο 85′ ο Μάριος Όγκμποε κατάφερε να πετύχει το χρυσό γκολ όταν έσπασε το οφσάιντ, μπήκε στην περιοχή της Καλλονής και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-2 για τον ΟΦΗ δίνοντας στην ομάδα ένα χρυσό τρίποντο!

Συνθέσεις

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Δημήτρης Γαβαλάς): Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Αποστόλου (68’ Σβόγιτς), Γιουκαρής (77’ Αγριμάκης), Λίταινας, Λαμπράκης, Σισέ (81’ Τριανταφύλλου), Σοφιάνης.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Κιάσσος, Παντίδος, Κώτσιος, Μητρόπουλος (56’ Όγκμποε), Πουρτουλίδης, Μπόατενγκ (70’ Πάγκαλος), Μάνος, Χαντί, Ράντι (93’ Νάστος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected